اون سوال خانم سحر در خصوص مسائل جنسی مهم هست و حداقل بصورت بلی / خیر اینجا بگید که ما بتونیم بهتر موضوعات رو درک کنیم .
با این حال به نظر من شوهر شما بی احساس و سرد نیست . شاید چون خود من هم مثل ایشون رفتار کردم و دارم الان هم همینطوری رفتار می کنم ولی سرد و بی احساس بودن رو در خودم سراغ ندارم
راستش رو بخاید این تحلیل هایی که شما در مورد «روزهای مهم زندگی» کردید و برخی رفت و آمد ها ، من خودم هم همینطوری هستم و اصلا هیچ حسی هم نسبت به حرف های شما ندارم ! یعنی اصلا قبول ندارم کارهای شوهرتون بد بوده یا نشان از چیزی بوده یا خورد کردن شما بوده یا فلان و بهمان . . .
خوب رفتار ایشون در این زمینه ها طبیعی بوده و تا جایی که خودم رو میشناسم و دیگران رو می بینم ، حدود 50 درصد مردها همین هستن و با این رفتارهاشون هم هیچ منظوری ندارن و ناراحت شدن های امثال شما رو هم کلا نمی فهمن و درکی ندارن . اون 50 درصد دیگه هم خیلی در این زمینه ها آش دهن سوزی نیستن که شما بخای حسرت بخوری و کلا مردها یه جورایی همین هستن . حالا اگر مردها خیلی جور بیخودی هستن دیگه شکایت رو پیش خدا ببرید و ما رو عفو کنید چون در خلقت خودمون نقش زیادی نداشتیم !!
اما اگر ایشون بی احساس و سرد برخورد می کنه ، دلیلش اینه که از برخی رفتارهای شما ناراحته و داره اینجوری پاسخ میده . در واقع یکجور مکانیزم دفاعی در برابر برخی رفتارهای شماست که اون رو رنجوندید . این بی احساس بودن و سرد بودن هم باز به معنای واقعی ربطی به بی احساس بودن نداره و فقط و فقط یک واکنش و پاسخ به رفتارهای خود شماست تا مثلا در شما باعث تغییر رفتار بشه . در واقع تظاهر به بی احساس بودن هست و سرد بودن عمدی هست برای یک هدف دیگه . . .
باز اون سوال در خصوص کم و کیف رابطه جنسی رو بصورت تلگرافی جواب بدید بهتر میتونیم درک کنیم و نظر بدیم
من می بینم که شما در مسیر خوبی داری با شوهرتون جلو میرید و امیدوارم همین فرمون برید جلو !!! خانم سحر هم داره توصیه های فوق العاده ای میکنه و حتما توجه کنید . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)