متاسفانه الان بعضی خانوما فکر میکنن همینکه بچه رو زاییدن دیگه خیلی هنر کردن و همه باید یاری کنن و از بچشون نگهداری کنن تا بزرگ شه! متاسفانه بچه هاشون هم خیلی بد و بی ادب بار میان
برادر من و خانومش هم هر دو پزشکن و زن داداش من قبل اینکه بچه دار شه خیلی ادعاش میشد و به تربیت همه ی بچه ها گیر میداد اما الان شرایط خودش و بچش مثل خواهر شماست و انقدر برای بچه وقت نذاشته که متاسفانه باید بگم بچه ی برادر من بی تربیت ترین و لجباز ترین و عصبی ترین بچه ایه که من تا حالا دیدم!!
من خودم اصلا از اول رو ندادم که از من بخوان بچه رو نگه دارم ولی خب روزایی که خونه ی ماست دلم برای مامانم می سوزه و مجبورم بهش کمک کنم و همینکه انقدر اذیت میکنه که واقعا تمرکز ندارم کارای خودمو انجام بدم و مجبورم بیخیال شم.
فقط میتونم بگم درکت میکنم و کاش بعضیا بدونن بچه داری چه مسئولیت بزرگه و فقط زاییدنش نیست. خب اگه وقت و حوصله ی نگهداری رو ندارین دیگه چرا بچه دار میشین و اون بچه رو بدبخت میکنین :((
اگه ایندت برات مهمه چاره ای نداری جز اینکه دلسوزی رو بذاری کنار و هر روز بری کتابخونه و تا اخر وقت بمونی! به نظر من که وظیفه ای گردنت نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)