به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 اردیبهشت 97 [ 04:11]
    سطح
    30
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 13 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zeynab1990hoseini نمایش پست ها
    نظرات شما خیلی زود تصمیم به طلاق گرفتی! طلاق برای اینکه هر روز پیش شما نمیاد؟ یا برای اینکه اونجور که شما می خواید بهتون عشق ورزی نمیکنه؟
    اشتباه محضه.
    ببینید دوست عزیزم، زبان عشق آدما فرق میکنه.یعنی نوعی که میتونن نشون بدن طرف مقابلشونو دوس دارن فرق داره. شما باید زبان عشق همسرتون رو کشف کنید. برای اینکارم بهتون پیشنهاد میدم حتما پیش یه مشاور خوب و کاردرست برید. مشاوری که صرفا معروف نباشه، بلکه دغدغه حل مشکل شما رو داشته باشه.
    دوم اینکه هوش عاطفی آدما فرق میکنه. کم ممکنه برای یکی زیاد به نظر برسه و زیاد، به نظر یکی دیگه کم به نظر برسه.
    واضحه که هوش عاطفی شما و همسرتون متفاوته و خیلی عوامل تو این مساله دخیله. مثل فرهنگ، تربیت، مزاج، اعتقادات، شخصیت و خیلی چیزای دیگه.
    هنر اینه که زوج بتونن به هم نزدیک کنن این هوش عاطفی رو و کشف کنن این زبان عشق رو.
    در مورد پدر و مادرتون، بارها اساتید معتبر روانشناسی، به دفعات گفتن قبل از ازدواج باید پدر و مادرتون رو از لحاظ احساسی طلاق بدید. یعنی اولویت اول شما در هر صورت باید همسرتون باشه بعد از ازدواج. در غیر این صورت اشتباه میکنید.
    بنابراین با حفظ حرمت خانوادتون، با همسرتون صحبت کنید و تصمیم بگیرید بیشتر در مورد اینکه چطور میشه به هم نزدیکتر شد حرف بزنید و پیشنهاد قاطعم اینه حتما حتما از مشاور کمک بگیرید. بازم تاکید میکنم، نه هر مشاوری. چون من خودم پیش یه بنده خدایی رفتم که خیلی معروف بود ولی واقعا یک ذره وجدان کاری نداشت. بعدش رفتم پیش کسی که اسم و رسمی نداره ولی بهم کمک کرده زندگیمو از این رو به اون رو کنم.انقدر که کمکای خوبی بهم کرده. شما هم از نزدیکانتون پرس و جو کنید و مشاور مناسبی پیدا کنید.
    ان شاالله موفق باشید
    سلام زینب خانم
    ممنونم از اظهار نظرتون در پستم
    در مورد علت جدایی بیشتر سردیش هست و همه ی سرد بودن و بی حوصلگی و عصبی بودنش از یه مشکل شروع شده بودکه از اون جایی که فوق العاده ادم خودداریه مشکلشو با هیچ کس مطرح نمیکنه
    من باهاش حرف بزنم فکر میکنه میخوام گولش بزنم و بشدت به من بد بین شده
    در مورد مشاوره نمیدونم شاید از طرف دادگاه میفرستن برای مشاوره
    من خودم پیش یه مشاوره رفتم گفت بنظرم طلاق بگیر ! بعد گفت باز هم نمیشه یه طرفه نظر داد بگو شوهرتم بیاد باهاش حرف بزنم
    که اینو که خانواده از من شنیدن فقط قسمت اول حرفشو انگار شنیدن
    بهم میگن نگا کن پیش مشاوره رفتی اینو گفت . همه اهل خانواده ات بهت همینو میگن . به فک و فامیل هم گفتیم همینو میگن
    یعنی تو از همه ما بیشتر میدونی ؟؟؟
    بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم چیزی بگم

2. کاربر روبرو از پست مفید aftab6 تشکرکرده است .

tavalode arezoo (شنبه 18 اردیبهشت 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 14 خرداد 95 [ 14:17]
    سطح
    4
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 9 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط aftab6 نمایش پست ها
    سلام زینب خانم
    ممنونم از اظهار نظرتون در پستم
    در مورد علت جدایی بیشتر سردیش هست و همه ی سرد بودن و بی حوصلگی و عصبی بودنش از یه مشکل شروع شده بودکه از اون جایی که فوق العاده ادم خودداریه مشکلشو با هیچ کس مطرح نمیکنه
    من باهاش حرف بزنم فکر میکنه میخوام گولش بزنم و بشدت به من بد بین شده
    در مورد مشاوره نمیدونم شاید از طرف دادگاه میفرستن برای مشاوره
    من خودم پیش یه مشاوره رفتم گفت بنظرم طلاق بگیر ! بعد گفت باز هم نمیشه یه طرفه نظر داد بگو شوهرتم بیاد باهاش حرف بزنم
    که اینو که خانواده از من شنیدن فقط قسمت اول حرفشو انگار شنیدن
    بهم میگن نگا کن پیش مشاوره رفتی اینو گفت . همه اهل خانواده ات بهت همینو میگن . به فک و فامیل هم گفتیم همینو میگن
    یعنی تو از همه ما بیشتر میدونی ؟؟؟
    بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم چیزی بگم
    آفتاب جان باز هم معتقدم طلاق آخرین راه حله. میگید سرده، فک میکنه میخواید گولش بزنید و باتون حرف نمیزنه، خب عزیزم شما باید زبونشون رو یاد بگیرید. ببینید چطور اعتمادشون جلب مبیشه. ببینید شاید شما جایی کم گذاشتین یا رفتاری کردین که ایشون تو شما نمیبینه باتون مشکلش رو مطرح کنه. شایدم نه واقعا شما تلاشتونو کردی و ایشون واقعا آدم سردیه ولی اینم راه حل داره. ببینید کار به دادگاه که برسه یه سری دیوارای بینتون ریخته میشه که دیگه مشاوره ی دادگاه، ترمیمش نمیکنه. هیچ چیز ترمیمش نمیکنه.
    با اطمینان بهتون میگم مشاوری که به شما میگه بنظر من طلاق بگیر واقعا بویی از راهنمایی و مشاوره نبرده. برای همین اونقدر تاکید کردم که حتما برو سراغ یه مشاوری که چند نفر از آدمای معرد اعتمادت از راهنماییش کمک گرفتن. مشاور باید نقش مربی رو بازی کنه. نه تصمیم گیرنده به جای شما!
    خانواده های اینجور موقعا فقط فکر اینن که بچشون اذیت نشه.الزاما ممکنه صلاح و مصلحت رو درست تشخیص ندن. شمایی که باید تصمیم بگیری.به نظرم دور از جنجال ها و اصرارهای خانواده، بشین فکرتو جمع کن. با خودت دودوتا چهارتا کن. ببین چرا الگوی ارتباطی تو و شوهرت انقدر با هم فرق داره؟شاید ایشون درونگراست و شما برونگرا. شاید شما تو محیط عاطفی تری بزرگ شدی. شاید واقعا موقعی که اصرار داشتی بیاد پیشت و بقیه ماجراهایی که پیش اومده، شما رفتار واکنشی از خودت نشون دادی و ایشون دور خودش دیوار کشیده و کمتر به شما اعتماد میکنه. هزار تا شاید دیگه اینجا میشه گفت که چون من جای شما نیستم نمیدون. هیشکی غیر از شما و همسرت نمیدونه.
    بشین یکی دو روز تو خلوت خودت، صادقانه و بی تعصب فکر کن و همه چیزو بذار کنار هم. فکرت که جمع شد، گوشیو بردار، به همسرت زنگ بزن و ازش خواهش کن اونم فکراشو بکنه.بعدش با هم یه قرار ملاقات حضوری بذارید و دور از چشم خانواده ها، با هم حرف بزنید. اونجا تصمیم بگیرید که پیش مشاور برید یا نه. الگوهاتونو شبیه به هم کنید یا نه.
    فقط قبلش به هم قول بدید که دعوا و سرزنش و زخم زبون ممنوعه تو این مکالمه. با مهربانی و منطق حرف بزنید. دردی نیست که صحبت کردن منطقی دواش نباشه.
    مطمئن باش اون موقع هر تصمیمی بگیری،چه ادامه و چه طلاق، تصمیم درست تریه. چون هیجانی نیست.
    فقط واقعا ازت خواهش میکنم به روز دادگاه موکولش نکن.چون دادگاه که رفتید، حریم هایی بینتون دریده شده که دیگه قابل ترمیم نیست.
    ان شاالله خدا بهترین مصلحتت رو برات رقم بزنه. از معجزه ی خوندن دعای توسل و حدیث کسا و زیارت عاشورا هم غافل نشو.

4. کاربر روبرو از پست مفید zeynab1990hoseini تشکرکرده است .

tavalode arezoo (شنبه 18 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)