نوشته اصلی توسط
zeynab1990hoseini
نظرات شما خیلی زود تصمیم به طلاق گرفتی! طلاق برای اینکه هر روز پیش شما نمیاد؟ یا برای اینکه اونجور که شما می خواید بهتون عشق ورزی نمیکنه؟
اشتباه محضه.
ببینید دوست عزیزم، زبان عشق آدما فرق میکنه.یعنی نوعی که میتونن نشون بدن طرف مقابلشونو دوس دارن فرق داره. شما باید زبان عشق همسرتون رو کشف کنید. برای اینکارم بهتون پیشنهاد میدم حتما پیش یه مشاور خوب و کاردرست برید. مشاوری که صرفا معروف نباشه، بلکه دغدغه حل مشکل شما رو داشته باشه.
دوم اینکه هوش عاطفی آدما فرق میکنه. کم ممکنه برای یکی زیاد به نظر برسه و زیاد، به نظر یکی دیگه کم به نظر برسه.
واضحه که هوش عاطفی شما و همسرتون متفاوته و خیلی عوامل تو این مساله دخیله. مثل فرهنگ، تربیت، مزاج، اعتقادات، شخصیت و خیلی چیزای دیگه.
هنر اینه که زوج بتونن به هم نزدیک کنن این هوش عاطفی رو و کشف کنن این زبان عشق رو.
در مورد پدر و مادرتون، بارها اساتید معتبر روانشناسی، به دفعات گفتن قبل از ازدواج باید پدر و مادرتون رو از لحاظ احساسی طلاق بدید. یعنی اولویت اول شما در هر صورت باید همسرتون باشه بعد از ازدواج. در غیر این صورت اشتباه میکنید.
بنابراین با حفظ حرمت خانوادتون، با همسرتون صحبت کنید و تصمیم بگیرید بیشتر در مورد اینکه چطور میشه به هم نزدیکتر شد حرف بزنید و پیشنهاد قاطعم اینه حتما حتما از مشاور کمک بگیرید. بازم تاکید میکنم، نه هر مشاوری. چون من خودم پیش یه بنده خدایی رفتم که خیلی معروف بود ولی واقعا یک ذره وجدان کاری نداشت. بعدش رفتم پیش کسی که اسم و رسمی نداره ولی بهم کمک کرده زندگیمو از این رو به اون رو کنم.انقدر که کمکای خوبی بهم کرده. شما هم از نزدیکانتون پرس و جو کنید و مشاور مناسبی پیدا کنید.
ان شاالله موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)