مشکلاتم ریشه ایه.خیلی دوست دارم مشکلاتمو رفع کنم.اگه فقط یه ذره اجتماعی بودم و اعتماد بنفس داشتم الان خیلی توزندگیم موفق بودم.خونواده همه چیزمو ازم گرفت.همه چیزم روحیه بود که توی کودکی در من کشته شد
تشکرشده 0 در 0 پست
مشکلاتم ریشه ایه.خیلی دوست دارم مشکلاتمو رفع کنم.اگه فقط یه ذره اجتماعی بودم و اعتماد بنفس داشتم الان خیلی توزندگیم موفق بودم.خونواده همه چیزمو ازم گرفت.همه چیزم روحیه بود که توی کودکی در من کشته شد
تشکرشده 1,784 در 580 پست
ساسان من منکر سختیهایی که کشیدی نیستم . اما اعتماد بنفس و اجتماعی شدن فعالیتهایی هستند که می توانی با رویکرد مناسب و تلاش خودت تا جای زیادی بهبود پیدا کنی. شاید شاید نتونی 100 بشی اما 80 و 90 می توانی بشی.
پس لطفا بیش از این حالت قربانی بودن را بخودت نگیر که بقول .... هیچ کس بخاطر اینکه بدبخت ترین هستیم ما را تشویق نمی کند حال مارو هم خوب نمی کند .
اینجا رو ببین
http://mag.digikala.com/%D9%85%D9%82...8%D8%AF%D9%86/
این ویدیو خ عالیه
شاید پدر و مادر شما بخاطر پیشینه ای که داشتند نتوانستند زندگی خوبی برای شما فراهم کنند اما شما تلاش کن برای خودت اینکارو انجام بدی
تاپیکهای زیادی هستند در این فروم
sanazam و فکر میکنم خانمی بنام حاتمی و ...
در ضمن هر ادم موفقی در دنیا الزاما زندگی راحت و بدون دغدغه ای نداشته ها !
حتما مشاور تشریف ببرین
و حتما شروع کنین به کسب مهارتهایی که زندگی شما را بهبود میده
نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
"کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".فریدریش هایلر، نیایش، ص 331
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)