امین جان به این مسئله به چشم یه مشکل اساسی یا یه غول بی شاخ و دم نگا نکن فقط واست گنده تر میشه ...
نمیدونم درست و غلط من نظرم اینه : سعی کن خودت باشی تو حرف زدنات ... گاهی وقتا اونقدا مهم نیس که چی میگی ولی هی فک میکنی چیزی که میگی باید خاص باشه ... نه ... هر چی به زبونت اومد یخورده تو ذهنت وراندازش کن بعد از زبونت بده بیرون ... (البته فحش و ناسزا نگی که خوب نیس!! :) )
کاری که تقریبا مطمئنم کمکت میکنه اینه که جلو آیینه وایسی و با خودت بلند بلند حرف بزنی ... فک کن کسی که تو آیینس یه آدم دیگس ... یه سری جمله از قبل توی ذهنت ذخیره کن که به آدمای مختلف بگی ...
حرف زدنتم موضوع خاصی نمیخاد ... یه سری سرتیتر توی ذهنت بوجود بیار بعد شرو کن راجع بهش حرف زدن ... بحث اگه گرم شه دیگه بقیش حله :) ... درضمن امیدوارم مث من آدم شوخ طبعی باشی ... بی نهایت کمکت میکنه ... با یه سری " " طنز موقعیت " اگه بتونی بحثو شرو کنی اگه طرف مقابلت بخنده یا خوشش بیاد و تو اینو بفهمی ، اعتماد به نفس خیلی بالایی واسه ادامه صحبت پیدا میکنی ...
امیدوارم کمکت کرده باشه حرفام ... اگه نه که ببخشید این همه تایپ کردم سرتونو درد آوردم :) !

علاقه مندی ها (Bookmarks)