با سلام و احترام
بنده پاسخ 3 بزرگوار را حذف کردم که (شما دو نظر را نقل قول گرفته بودید)چون خلاف رویه تخصصی همدردی بوده و اینگونه نظرات معمولا منجر به تشدید اختلافات و حتی طلاق می شود.
ولی چون شما نقل قول گرفتید کمی توضیح می دهم.
معمولا صمیمی بودن و هم جواری و رفیق بودن با خود سوء تفاهمات و اختلافاتی پیش می آورد. و البته در کنارش هزاران حسن دارد که اینجا جای بحثش نیست.
معمولا در سال ممکن است ما با مادر یا پدر یا برادرمان بحث ها و دلخوری های بیشتری نسبت به همسایه امان داشته باشیم.
اما این به معنی خوب بودن همسایه و طرد پدر و مادر و برادرمان نیست. بلکه به این معناست که صمیمیت و مجاورت ما بیشتر بوده است و البته گاهی دلخوری هایی پیش می آید.
همین مراجع گرامی در کنار این دلخوری ها اگر خودش خوب بررسی کند، موارد و مزایای زیادی هم برای این همجواری ها سراغ دارد.
راهکار بعضی افراد نسل جوان همیشه طلاق، جدایی، فاصله ، رهایی ، راحتی و .... هست.
در حالیکه همین بعضی ها وقتی ماشینیشان خراب می شود یا لاستیکش پنچر می شود، آنرا رها نمی کنند و فاصله نمی گیرند ، بلکه صرفا آن مشکل راحل می کنند.
در زندگی هم راه حل فقط اجتناب نیست.
بلکه روشهای تعاملی سازنده است.
مهارتهای ارتباطی و مهارتهای هم حسی که مقالاتش در تالار هست معمولا موجب تقویت این مهارتها می شود.
این مهارتها بر اساس مکانیسمهای روانی انسان طراحی شده است از جمله مکانیسم ذیل:
1 - انسان ها یک نیازهایی دارند.
2 - بر اساس نیازهایشان باورهایی پیدا می کنند که تصور می کنند با این باورها و افکار نیازشان برآورده می شود.
3 - همین انسان احساساتشان بر اساس باورها و افکار شکل می گیرد.
4 - در نهایت انسان رفتاری و گفتاری را انجام می دهد که بر اساس احساساتشان انجام می شود
پس به ترتیب لایه هایی که منجر به اقدامات و رفتار انسان می شود چنین است:
نیاز (عمقی و مهم)
افکار و باور
احساسات
گفتار و رفتار (سطحی و غیر مهم)
حالا با این مکانیسم رفتار و گفتار مادرشوهرتان را بررسی کنید:
چه نیازهای عاطفی و روانی مادر شوهر شما جهت دیدن شما، و همکاری با شما دارد؟
چه باورها و افکاری دارد و فکر می کند چگونه به این نیازها به وسیله شما جواب دهد؟
احساسش نسبت به شما چیست و از چه باورهایی منشاء می گیرد؟
رفتار و احساسات همسرتان نسبت به شما ناشی از کدامین احساسات اوست؟
بر اساس پاسخهایی که به 4 لایه فوق می دهید می توانید مشکلتون را حل کنید.
شما نباید به حرفها و رفتار ظاهری افراد نگاه کنید و واکنش نشان دهید. یه کمی عمیق شوید و احساس فرد را درک کنید.
یه کمی عمیق شوید و افکار و باورهای فرد را متوجه شوید، و اگر عمیق ببینید متوجه نیاز اصلی مادرشوهرتان می شوید.
لذا شما به هر روش آن نیاز را در مادرشوهرتان ارضاء کنید، او محبتش به شما بیشتر از همیشه می شود و باورها و احساسات و رفتارش هم تصحیح می شود.
البته معمولا بعضی از نسل جوان اینجا میگوید: پس من چی؟ نیازهای من چی؟
لذا ما در مقاله ذیل اشاره کرده ایم تا وقتی حرف از من و من و من هست، ازدواج نکنید. باید بلوغ به آنجا برسد که بحث از من بگذرد. ازدواج محل گذشتن از من هست. نه موقعیتی برای فربه کردن من (عجب قصاری گفتما)
اگر چنین هستید، صبر کنید، ازدواج نکنید

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)