عذر میخوام من نمیتونم راهنماییتون کنم چون خودم این مشکل رو دارم . اما یه ویژگی های مشترک در رفتار شما با خودم دیدم که لینک ها رو بهتون جهت بررسی بیشتر معرفی کردم.

من هم یک مطلب رو صد بار مرور میکنم، هی فکر میکنم شاید فراموش کردم یا بلدش نیستم و مجددا برمیگردم پایه رو میخونم. چیزی که متوجه شدم اینه که انقدر موشکافانه و دقیق کاریو انجام میدم که آخر سر خسته میشم از ادامه دادنش، چون شاید عمرم کفاف نده.
یا اینکه برای شروع یه کار حس میکنم باید همه جوانبش رو بررسی کنم و بیشتر از اینکه وقتم صرف کاری بشه ، صرف برنامه ریزی میشه و همچنین مرور دانسته های قبلی. میترسم یادم رفته باشه و در انجام کار پیش رو موفق نشم و از پسش بر نیام. به عبارتی تا یه چیزی رو تضمینی به تکامل نرسونده باشم تمایلی به شروع یا ادامه ندارم. خب گاهی خیلی آزار دهنده است. اگر شما هم چنین حسی دارید بهتره مقالات رو مطالعه و عملی بفرمایید. چون مدیر همدردی برای من چنین تشخیصی دادن سر این مساله. حالا حتما به این معنا نیست که تمام نشونه هاشو داشته باشه فرد. منم همه نشونه ها رو ندارم. مثلا فوق العاده اجتماعیم و اتفاقا هیچگاه کسی رو جز خودم تو اشتباهش سرزنش نمیکنم. ولی خب خیلی نشونه ها رو از جمله موارد فوق دارم.
به هر حال امیدوارم مشاورین راهنمایی تون کنن، منم استفاده ببرم از تاپیکتون.