من اصلا ناراحت نشدم كه تند نوشتين شما ميپرسين چرا خرج خودم و دخترم و ميدم پس چه كار كنم؟درحاليكه خودم درامد دارم سر خرجي دعوا و اعصاب خوردي راه بندازم فكر ميكنيد جوابش چيه؟؟؟؟بارها گفتم ميگه من همين و دارم و بيشتر از اين در توانم نيست كل پولهاش سرمايه كرده به اسم خانواده اش محتصري پول تو بانك كه ميگه من براي خرجي همين و دارم واين در توانم هست چقد من بحث كنم؟؟؟؟از طرفي پيش يكي از اشناها رفته بود جواهر برداشته بود خوب پولشو يه مدت نداد البته دوست خودش بود من يا بايد پسش ميدادم يا پولشو ميدادم براي اينكه زشت بود پول طلا فروش و ندم از طرفي اشنا بود پس دادن جواهر هم زشت بود چرا من مرد بودنش رو زير سوال بردم؟؟؟من تا پاي طلاق هم رفتم سال قبل گفت كه همه اموالش و به اسم خودش ميكنه حتي گفت كه كار تو شهري كه من هستم شروع ميكنه گفت كه سراغ مدركش ميره فقط گفت سربازي ديگه از سنش گذشته من گفتم اشكال نداره اما الان يك سال هيچ كدوم عملي نكرده؟؟؟چه كار كنم دوباره كار و بكشونم به قهر و دعوا؟؟؟؟؟دفعه قبل خيلي خاطره بدي دارم ديگه نميخوام به اون روزها برگردم از طرفي دخترم خيلي برام مهمه نميخوام تو خونه اي كه دعواس بزرگ شه

علاقه مندی ها (Bookmarks)