سلام دوست من
قدیم که من سربازی نداشتم و در حال درس خواندن بودم، کار مناسبی نمی تونستم دست و پا کنم. تصمیم گرفتم خودم راسا اقدام کنم. همیشه استرس داشتم چرا بیکارم. هر وقت ایده ای به ذهنم میرسید و اجراش نمیکردم و بعد ها میدیدم که شخص دیگه ای همان ایده را اجرا کرده، اضطراب شدیدی میگرفتم و حملات بدی بهم دست میداد.
اگر ادم موفقی میدیدم که راهی رو رفته که من هم میتونستم برم، همون حملات بهم مجددا دست میداد.( موضوع اول اینجا تموم میشه بعدا ادامه میدم)
( موضوع دوم) تو سن بیست سالگی رفتم یک مغازه لباس فروشی زنونه زدم. حالا سختی های درس و کار بماند. نوع لباس های مغازه طوری بود که مخاطب جوون جذب میکرد. اوایل برای اتاق پرو خیلی ممانعت کردم ولی اخر مجبور شدم بزنم.
هر روز یه رنگ دختر. یه رنگ ادم. همه دوستان من که سر و گوششون میجنبید، تمایل داشتن بیان مغازه من. ولی من راهشون نمیدادم.
ولی هرچی جلو میرفتیم، من از همه دختر ها زده میشدم. متاسفانه اتفاقاتی که هر روز در اون مغازه می افتاد رو اگر توضیح بدم، همه بانوان این سایت متعجب میشند از هم نوعانشون.
خلاصه اینطور شد که ناخواسته همه اون ظاهر های زیبا بعد از شناخت باطنشون برام بی اهمیت میشد. بدون اینکه خودم بخوام از روش باغبان پیروی کنم. تا سالها از دختران متنفر بودم تا اینکه برای ازدواج تصمیم گرفتم. ولی قویا سمت دختران زیبا نمیرم.
برخلاف شما زیبایی های دختران برام جذاب نشد، میدونی چرا؟! منتظر پاسخ هستم( اتمام موضوع دوم)
--------
دوست من در ارتباط با موضوع اول باید بگم که من دیگه این اضطراب ها و حملات بهم دست نمیده!
دیگه هر ادم موفقی رو میبینم، میگم خدا قوتش بده ، ان شاالله روزی اش پر برکت تر بشه.
دیگه وقت هایی که بیکارم، اضطراب و حرص بیشتر برای کسب درامد ندارم.
میدونی چه اتفاقاتی افتاد تا الان، به این نتیجه رسیدم؟!
تجربه و لمس واقعیت هایی که من رو از ارامش واقعی دور میکرد. واقعیتی که خدا روزی اش میرسه، اضطراب چرا؟!
بعد از تجارب مختلف فهمیدم باید از بالا به قضیه نگاه کنم. جدیدا وقتی اشخاصی رو میبینم که برای پول دارن کفش پاره میکنن خنده ام میگیره.
نتیجه از موضوع اول و دوم:
دوست من ، مورد شما تجربه کردنش از مورد من بسیار خطرناک تره. باید با ذهنت بتونی تجربه کنی و به قول باغبان گل رز خودت رو پرورش بدی!
باید بتونی به این واقعیت برسی که من چرا و چگونه دارم ازدواج میکنم و عوامل مورد نیازش رو برای خودت بدست بیاری! نم نم میفهمی رسیدن به زندگی خوب با گل رز طبیعی خودت بهتر از گل های بعضا مصنوعی دیگر هست. شاید گل رز شما زیبایی گل رز باغ همسایه رو نداشته باشه ولی قطعا حسن هایی داری که با اندکی تفکر میتونی برای خودت بولدش کنی!
با گل رز خودت در ذهنت تجربه کن.
از بالا به قصه نگاه کن.
به واقعیت ازدواج و چرایی اش بیشتر اهمیت بده.
زیبایی های درونی ماندگار هستن .
خدای نکرده اگر اتش سوزی اتفاق بیافته، ما در اتش بسوزیم ولی زنده بمانیم، ظاهر ما از بین میره و لی مهربونی سر جاش دست نخورده میمونه.
این واقعیتی هست که باید بهش توجه کنی.
-----
پ ن: من قصد اهانت به بانوان محترم رو نداشتم و فقط منظورم قشر ( انشااله) اقلیت جامعه بود و لزوما بانوان زیبایی هم وجود دارند که همزمان از زیبایی درونی هم برخوردارند. هر چند که اون وقایع برای شما هم اتفاق میافتاد بمانند خواهر من که بعضا همراه من بود، از هم نوعان خودتون متنفر میشدید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)