سلامممنون بابت نظرات ارزشمند تون،همچنین دعاهای خوبتونواقعیت اینه که من الان خیلی به دعاهاتون نیاز دارم،چون غیر این راهی نیست،که صد البته بهترین راهه با توجه به شرایط،چون اگه من بخوام از طریق واسطه یا هرکس دیگه بهش برسم اصلا ارزشی نداره،چون من منتظر این هستم که ایشون خودش دی به اشتباهاتش ببره و برگردهسها"ی عزیز من تا الان فکر میکردم قانون جذب اینه که دائم به چیزی که میخوای فکر کنی،تا در نهایت بهش برسی،هر چند در ابتدای کار هم توکل به خدا داشتم و دارم کارهایی که من تو این مدت کردم این بود که سعی کردم عیوبم را بشناسم و تا جایی که تونستم رفعشون کنم،تا لایق برگشت به زندگی باشم برای از نوساختن اونم محکم محکماعتقادم بر اینه که همین که خدا ببینه هانیه چقدر تغییر کرده و نیتش از برگشت چیه و تو ذهنش چی میگذره،خیلی راحت تر منو به خواسته ام میرسونه،البته نمیدونم تا چه حد این کارم درسته،چون از طرفیم میگم نکنه خدا با این کار ها از دستم ناراحت بشه،در واقع فکر کردن به همسر سابق منظورمهیه کار دیگه ام اینه که با ذهنم صداش میزنم،بعضی وقتا به خودم میگم این اداها چیه اخه،نکنه دیوونه شدی،اما حس میکنم با این کار جذبش میکنم،اگه کسی اطلاعات یا تجربه ای داره ممنون میشم بگیدلطفا منو از دعای خیرتون بی بهره نذارید،ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)