نقل قول نوشته اصلی توسط kohyar1360 نمایش پست ها
سلام، دوست عزیز، هیچ کس مثل خودتون در مورد زندگی تون نمیتونه تصمیم بگیره، شما در دوران نامزدی و عقد فرصت شناختن همدیگه رو دارید، که از زوایای پنهانی همدیگه اشنا بشید، البته هیچ ادمی کامل نیست و عیب ایراد زیاد داره، به نظرم بشینید و با خودتون روراست باشید، اگر تونستید کنار بیاید و احتمالا بهبودش بدید بسم الله، اگه نه تمومش کنید، یادتون باشه که ادما در گذر زمان و احتمالا زندگی زیر یه سقف بهتر نخواهند شد، چون اخلاق و شخصیت شکل گرفته، باهاشون صحبت کنید و از دغدغه هاتون بگید، نذارید زندگی مشترک بعد ازدواج به جدایی برسه اگه جدایی الان باشه بهتر از اون موقع س.
سلام ممنونم از راهنمایی خوب و به جاتون /ببینید شما باشین چکار میکنید؟.. الان ما تو دوران عقذیم و شبی نیس که فکر نکنم خانمم نکات مثبت داره ولی واقعا خانواده و خودشون به دلم نیستن البته اخه یک کارایی میکنند بزارید راحت بگم بی خیالن اصلا واسشون مهم نیس من چطور روزگارمو میگذرونم یکبار واسم چیزی نخریدن پول دارن ولی یک فرهنگ به خصوص دارن اهل تنوع و دستو دل بازی نیستن.. در واقع نمیدونم چکار کنم از طلاقم میترسم علتش اول از اطرافیان / دوم از مسایل مالیش و سوم از خاطرات که باهم داشتیم و در واقع میترسم همیشه باهام باشه واذیتم کنه