عزیزم به نظرم شوهرت کاملا حق داره و بدان که من عروسی مفصل داشتم با 400 نفر مهمان و تا 6 ماه بعدش اعصاب و روانم به حالت عادی برنگشت.جشن عقدمون هم خیلی صمیمی تر بود و هم کم حاشیه تر و هر دو نفرمون خیلی ازش لذت بردیم انقدر که نمی خواستیم اصلا عروسی بگیریم ولی خب متاسفانه خانواده شوهرم موافقت نکردن و ما فرصت خرید یک ماشین و یک خانه را از دست دادیم.شاید ماشین دست دوم و خانه 40 متری ولی همون خانه 40 متری سال بعدش قیمتش چنان سر به فلک کشید که اگر خریده بودیم کلی سود کرده بودیم.خیلی از آن فامیل ها را من فقط همان شب دیدم و حتی اسمشان را نمی دانم.حتی شوهرم هم بعدها که فیلم را دید یک سری از مهمان ها را نمیشناخت و بعدا معلوم شد پسر پسر فلانی بودند یا دختر عموی زن داداش بهمان کس.از من بشنو،لباس و تاج حسابی بگیر و آتلیه برو و سرمایه ات را حفظ کن که بعد با اون سرمایه اولیه و کادوهای عقدت میتونی خونه بخری.اگر هم نخواین توی خونه بشینید اجاره میدید و کمک میشه به زندگیتون و آینده خودتون و بچه هاتون.عروسی مفصل فقط و فقط باعث کدورت میشه چون دو فرهنگ کاملا مختلف برای 5-6 ساعت باید با هم کنار بیان و توی ایران این قضیه تقریبا ناممکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)