نوشته اصلی توسط
سوشیانت2
در عجبم!
واقعا در عجبم!
هیچ جوره نمیتونم این جمله کلیشه ای و نچسبِ "آرزو دارم خودمو تو لباس عروس ببینم" رو درک کنم.
من 27 سالمه. سال گذشته یه مورد نسبتا مناسب برای ازدواج پیش اومد. بهش گفتم از اونجایی که به شدت مخالف چشم و هم چشمی و رسومات خاله زنکی و غلط هستم، عروسی نمیگیرم اما تمام مبلغی که قراره خرج عروسی بشه رو دو دستی تقدیمت میکنم میتونیم یه ماه عسل رویایی بریم یا هرطور که تو دوست داری خرجش کنیم اما عروسی در هیچ شرایطی نمیگیرم.
دختر خانم با این که منو دوست داشت و اصلا خودش غیرمستقیم چراغ سبز داده بود برای خواستگاری کردن، اما تا این جمله رو شنید گفت حتی اگه میلیاردها تونن خرج ماه و عسل و ساختن زندگی کنی، اما در صورتی که عروسی نگیری باهات ازدواج نمیکنم جشن عروسی و ملحقاتش (پاتختی و اتلیه عکاسی و...) برای من مهمه! گفتم یعنی انقدر مهمه که بخاطرش منو رد کنی! سکوت کرد و منم جلسه خواستگاری رو کنسل کردم.
تاپیک شما رو که خوندم یآد اون دختر خانم به ظاهر عاشق افتادم که بخاطر مراسم خاله زنکی و رسومات مزخرف، قید کسی رو که ادعا میکرد دوسش داره، زد!
واقعا نمیتونم این طرز فکر وحشتناک و عجیب شما خانومها در مورد مراسم عروسی رو درک کنم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)