به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 26 خرداد 95 [ 12:25]
    سطح
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 15.0%
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kaspian نمایش پست ها
    عزیزم به نظرم شوهرت کاملا حق داره و بدان که من عروسی مفصل داشتم با 400 نفر مهمان و تا 6 ماه بعدش اعصاب و روانم به حالت عادی برنگشت.جشن عقدمون هم خیلی صمیمی تر بود و هم کم حاشیه تر و هر دو نفرمون خیلی ازش لذت بردیم انقدر که نمی خواستیم اصلا عروسی بگیریم ولی خب متاسفانه خانواده شوهرم موافقت نکردن و ما فرصت خرید یک ماشین و یک خانه را از دست دادیم.شاید ماشین دست دوم و خانه 40 متری ولی همون خانه 40 متری سال بعدش قیمتش چنان سر به فلک کشید که اگر خریده بودیم کلی سود کرده بودیم.خیلی از آن فامیل ها را من فقط همان شب دیدم و حتی اسمشان را نمی دانم.حتی شوهرم هم بعدها که فیلم را دید یک سری از مهمان ها را نمیشناخت و بعدا معلوم شد پسر پسر فلانی بودند یا دختر عموی زن داداش بهمان کس.از من بشنو،لباس و تاج حسابی بگیر و آتلیه برو و سرمایه ات را حفظ کن که بعد با اون سرمایه اولیه و کادوهای عقدت میتونی خونه بخری.اگر هم نخواین توی خونه بشینید اجاره میدید و کمک میشه به زندگیتون و آینده خودتون و بچه هاتون.عروسی مفصل فقط و فقط باعث کدورت میشه چون دو فرهنگ کاملا مختلف برای 5-6 ساعت باید با هم کنار بیان و توی ایران این قضیه تقریبا ناممکنه.
    سلام عزیزم . راستش رو بخواین با خوندن نظراتتون یکم از دنیای رویایی خارج شدم و منطقی تر دارم فکر میکنم .
    خدا رو شاکرم که پدرم در کنارمه و برای جشن عقد از هیچ هزینه ای دریغ نکرده خودمم یکم پول پس انداز کردم و میخوام کمی از خرجای عقد رو به عهده بگیرم . مشکل اینجاست که ما ماشاالله خیلی فامیل داریم یعنی خیلی اگر 250 تا مهمون برای عقد داشته باشیم 200 نفر خودمون و 50 نفر فامیل همسرم . شما میگید چشم و هم چشمی بده ولی واقعا یه سری چیزا شئونات خانوادگیه اینکه ما برای جشن خیلی از اقوام شرکت کردیم و ادب حکم میکنه دعوتشون کنیم . با این فرض که برای عروسی واقعا 200 نفر که نمیشه خانواده عروس دعوت کنه اصلا درست نیست .
    دارم منطقی تر فکر میکنم برای عقد واقعا فشار مالی به همسرم نمیارم هر چی که در توان بود نه لباس گرون پول آرایشگاه آتلیه سفره عقد همرو خودم میدم . امیدوارم خانواده همسرم هم با من همراهی کنند و عروسی رو فاکتور نگیرند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین2010 نمایش پست ها
    به به مبارک باشه عروس خانم

به نظرم یک دندگی و یکلامی شما و چشم و هم چشمی از فامیل داره این روزای خیلی قشنگ و به یاد ماندنی تاریخ زندگیت را تلخ میکنه و نمیذاره که شور نشاط مزدوج شدن را احساس کنی

حالا به خواست اقا داماد یه مراسم بگیری مگه چی میشه ؟
    حرف داماد و خانوادش کاملا منطقی هست این همه تشریفات و تجملات برا چی ؟ پدرت تو فشار هزینه عقد و جهاز و همیطور خانواده همسرت و شما رو دنده یک کلامی و داری تخته گاز میری
    سلام عزیزم
    شاید لحن نوشتارم طوری بوده که برداشت یکدندگی از حرفام داشتید ولی واقعا اینطور نیست ، دوست ندارم حرف حرف من باشه اگر وارد جزئیات بشم که به نظرم لازم نیست در خیلی موارد کوتاه اومدم و خدا رو شکر خیلی هم راضی هستم . حتی عروسی در شهر دیگه تا به حال توی اقوام سابقه نداشته اما اصلا اصلا برای من مهم نیست ولی اینکه اگر ما جشن عقد میگیریم خونواده همسرم هم جشن عروسی بگیرند برای من و خانوادم مهمه . بدون تجملات و ساده. همین

2. کاربر روبرو از پست مفید ناشناس 110 تشکرکرده است .

دختر بیخیال (یکشنبه 06 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)