نقل قول نوشته اصلی توسط آرام 10 نمایش پست ها
مونای عزیز همسرتون خیلی ماهه قدرش رو بدونید اون قلبش خیلی مهربونه و نمیتونه دل کسی رو بشکونه حستون رو درک میکنم شما میخواهید همسرتون مدیر و قاطع و محکم باشه اما خداوند هر کسی رو با یک سری خصوصیات خوب و یا بد آفریده وهمسر شما خوبه و بدی و بی احترامی تو وجودش نیست البته نظر شخصی من اینه و من اصلا در این زمینه کارشناس نیستم اما شما اگه همسرتون رو همین طور که هست بپذیرید و قبول کنید میتونید همین اخلاقش رو به عنوان یک امتیاز برجسته بدونید و در جمع عنوان کنید حتی در برابر همسر خواهرتون اونوقت اگه اینجوری به قضیه نگاه کنید و جنبه مثبتش رو ببینید به مرور عاشق همسرتون میشید و شاید اون وقت اعتماد به نفسش هم از تایید شما خیلی بالا بره به این فکر کنید اگه همسر شما در جواب مادرتون که تنهاست و به کمکش نیاز داره با سردی و بیتفاوت جواب منفی میداد و کلی هم به شما غر میزد شما چه حس و حالی داشتید به نظر من که حیفه این زندگی به جدایی بکشه قدر همسرتون رو بدونید برای زندگیتون دعا میکنم
سلام عزیزم ممنونم که برام نظر گذاشتین

بله حرفتون درسته و من شاید دارم زیاد سخت می گیرم نمیدونم.

ولی من برا خودش می گم که احترام و ارزشش حفظ بشه و همه بهش دستور ندن.

مثلا دیش منزل مامانم بودیم و برای مامانم مقداری شیرینی بردم و چون وسایل زیادی دستمون بود همسرم گفتن وسایل رو بذار تویه ماشین و بعد که خواستیم برگردیم از خونه مامان وسایل رو میذارم حیاطشون منم گفتم باشه.

رفتیم خونه مامانم و من بعد از شام به مامانم گفتم راستی براتون شیرینی آوردم یادم باشه موقع رفتن بدم بهتون داخل ماشینه.خواهرم با همسرش اونجا بودن.خواهرم برگشت به همسرم گفت برو از ماشین شیرینی هارو بیار گفت باشه موقع رفتن میارم گفت نه الان بیار گفت باشه یه لحظه واستا میارم بعدش خواهرم همراه با شوخی صداشو بالا برد و گفت برو بیار دیگه و همسرم خواست بره بیاره منم با شوخی گفتم سویچ رو بده خودش بره بیاره.بعد خواهرم برگشته به من می گه ای شوهر ذلیل بعد همسرم رفت که بیاره به خواهرم گفتم نباید اینجوری حرف بزنی باهاش اونم مسخرم کرد و با شوخی گفت تو توووکار ما دخالت نکن.

من دوس داشتم اونجا همسرم نره و نیاره براش چون صداشو حتی به شوخی هم نباید ببره بالا.
نباید اجازه بده بهش راحت بی احترامی بشه.من خیلی غصه می خورم.احساس می کنم من و همسرم کوچیک می شیم.دلم می خواد خودش یکم اقتدار داشته باشه همین.