به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    اول از همه چیز می خواستم بگم که تاپیک تون رو رها نکنین ،واقعیتش فرصتم زیاد نیست ولی سعی رو می کنم اگر زنده باشم تاپیک تون رو پیگیری کنم (خدایی نکرده اصلاً منت نیست ها،عذر تقصیر منِ مقصر هست)،شاید دیر به دیر براتون پست بذارم ولی ان شاءالله سعی می کنم این کار رو انجام بدم.

خب الهی شکر که الان دوستای خوبی دارین ،مطمئن باشین همین هم کمک خداست ولی یه گلایه ! البته نه از نوع این که ناراحت باشم ،نه ، ولی شما نیاز دارین که با کسی که مهارت لازم رو برای هدایت شما داره حرف بزنین و این ضرورت مشاوره رو که گفتم دوچندان می کنه ،پس باز هم می گم شما نیار دارین که حرف بزنین حالا اگر نمی تونین با دوستان تون صحبت کنین و ممکن هست این احتمال عقلایی هم وجود داشته باشه که مورد قضاوت نادرستی قرار بگیرین با یه مشاور متعهد و مجرب ضرورت داره که صحبت کنین .
    اصلا خیلی وقت ها توی همین تاپیک ها هایی بقیه اعضا میذارن ممکنه کسی چیزی رو به صاحب تاچیک پیشنهاد کنه که اصلا درست نیست و جزء آفات مشاوره هست که با توجه به تعدد بالای تاپیک ها مدیران تالار نمی تونن تمام موارد رو برسی کنن.

حالا یه سئوال واقعا ببخشین ولی معذوریت مالی برای مراجعه به مشاوره یا ثبت نام در همین جا برای مشاوره گرفتن دارین؟(ببخشین این یه سئوالم رو حتما جواب بدین ،خب شاید پدر و مادر شما هم ضرورت هزینه کردن برای چنین چیزی رو نمیدونن و چنین هزینه ای رو پرداخت نکنن)

راستی معلم دینی تون یا معلم پرورشی خوبی توی مدرسه تون هست که بتونین از اون استفاده کنین؟

بذارید یه مثال از اعضای همین سایت بزنم ، یه دختر خانم مشهور و خیلی خوبی توی سایت داریم اسم کاربری شون خانم مصباح الهدی هست . ایشون توی سایت به متخصص بودن در امر خواستگاری مشهور هستن پیشِ قدیمی تر ها ،ولی خود ایشون با تمام مهارت هاشون چند سال پشت در بسته ازدواج به خاطر نه کمی خواستگار بلکه نوع تعامل پدرشون با خواستگار ها مونده بودن تا بعد یه سری بحث ها قانع شدن که باید مشاوره بگیرن و بعد مشاوره و به کار بستن دستور العمل ها و البته توکل و توسل بهمن ماه سال پیش ازدواج کردن.

میخوام ضرورت این بحث براتون جا بیفته.

و اما در مورد عذاب وجدان ؛
    خب این هم باز موضوعی هست که توسط یه مشاور بهتر می تونه ریشه یابی بشه و با ریشه یابی بهتر مشکل به حل شد خیلی نزدیک تر میشه.
    نمی دونم شاید خدایی نکرده مشکلی ماندگار جسمی از روابط قبلی دارین که اضطراب شما رو زیاد می کنه ،
    شاید هم نه بعضی وقت ها ذهن و روان آدم دچار یه سری مشکل هست بعد یه دستاویز پیدا میشه هی مشکل رو آدم روی اون پرده مینداره و بزرگ نمایی می کنه در حالی که مشکل چیز دیگه است.

در مورد خانواده هم به قول خودتون خانواده معقولی دارین و حالا فارق از موضوع تأمین نیاز های مالی همین که خانواده ی آرامی دارین خودش نشونه های خوبی هست که این مشکل شما با عدم رابطه برقرار کردن تون با خانواده می تونه بخشی به خودتون برگرده و بخشی هم به عدم دقت و مهارت خانواده که باز هم ریشه یابی اون بهتر هست توسط یه مشاور صورت بگیره که چقدر مشکل از شماست و جقدر از خانواده و راهکار حل مشکل کجاست.

به سئوالم در مورد مشاوره لطفا جواب بدین تا من هم بهتر بتونم موقعیت شما رو بفهمم.

در پناه خدا باشید و امیدوارم تا همیشه عاشق حضرت علی و حضرت ابوالفضل بمونید.
    ویرایش توسط hamed-kr : دوشنبه 31 خرداد 95 در ساعت 06:46 دلیل: اشتباهات نگارشی

2. کاربر روبرو از پست مفید hamed-kr تشکرکرده است .

sarah_tds.b (دوشنبه 31 خرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)