بادرود.
مسئله شما برای هرکسی پیش میآید. شما باید خیلی صبروحوصله به خرج بدهید و آمادگی هرچیزی را داشته باشید.
شاید اگر از تجربه خودم بگویم ،کمکی باشد برای امیدوار شدنتان.
همسر من هم مشکل همسرتان را داشت، اسم و رسمی در زمینه کاریش داشت ، اما بخاطر اشتباهش ، همه چیز را از دست داد .
روزهایی بود که دریک شهرِ غریب ،تنها و بی پول، مجبور بود دریک مغازه کارگری کند تا بتواند لا اقل نان و پنیر بخرد، من بخاطر حفظ آبرو و غرورش،به کسی نگفته بودم حتی به خانواده ام ، و فقط قناعت شدید میکردیم. حتی پولِ بنزین هم نداشت که پیشِ من برگردد.
چند ماه مجبور شد کارهایی انجام دهد که اصلا در حدِ شخصیتش نبودند. و من هم ایشان را همراهی میکردم و همش امیدواری میدادم.
از تمامی خرجهایم زدم و هرچه پول دستم میآمد،میدادم.
مجبور شد آپارتمانی را که برای آینده مان خریده بود، بفروشد.
وقتی وام عقب می افتد، بانک پشت سرهم اخطار میدهد، و بعد از چندماه تاخیر، جریمه میگیرد.
واگر ضامن کارمند باشد، از حقوقش کاسته میشود.
همه اینها بیشتر با اعصاب آدم بازی میکنند.
تا آنجا که میتوانید، پول قرض نگیرید، چون اضطرابتان را برای پس دادنشان بیشتر میکند.
با کسانی که چک داده اید، حرف بزنید و ازشان فرصت بگیرید
از توجهتان به مسائل دیگر کم کنید
به همسرتان بیشتر از پیش توجه کنید، چون بیشتر از پیش به شما احتیاج دارد ،با روشهایی که میدانید قویتان میکند، اعتماد بنفس خودرا بالا ببرید و
اصلا خودتان را نبازید ، مشکلات مالی حل شدنی هستند، پول دوباره بدست میآید.
مهم این است که درزمان بی پولی، محبت و صمیمیت و درک بیشتر شود.
اگر همسرتان عصبی شد و پرخاش کرد، سعی کنید به دل نگیرید.درکش کنید.
سرکوفت نزنید، حتما خودش پشیمان است و اگر اعتراف هم نکند، در دلش میکند.
تمام تلاش خودرا بکنید امیدوارش کنید،اعتماد بنفسش را بالاببرید. حتی شده اغراق کنید.
مثلا بگویید که خداروشکر که مشکل مالی است، و مشکل خدای نکرده بیماری نیست، و پول دوباره بدست میاید اما جان نه.
این واقعیت را بپذیرید که این مشکل،برای همه پیش میآید، و در این دوران برای شما پیش آمده.
با تجربه ای که من دارم، درزمان مشکلات مالی، قوت قلب، صبر و استقامت کمک میکند تا انسان خودرا نبازد ،این باعث میشود فکرش کار کند و شرایطش را بهبود ببخشد.
خانواده چون درک نزدیک از مشکل شما ندارند، ناراحتتان میکنند.
درمورد آنها هم با صبوری برخورد کنید.
برآنها خرده نگیرید، فقط صبور باشید و به سرکوفت ها توجه نکنید.
خیلی مواظب همسرتان باشید و از وی بخواهید تا خودرا خالی کند، تا خدای نکرده این غمهایش از جای دیگر بدنش بیرون نزند و مشکل جدیدی درست نشود.
با حرف های عاشقانه تان میتوانید این را به او بگویید.
امیدوارم مشکلتان بزودی حل شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)