به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    دوران خیلی سختیه ! به نظر من حتی برای یه خانم خیلی سخت تر از یه مرده
    چون مرد وسط بحرانه و ما خانم ها از دور بدون اینکه کاری از دستمون بربیاد باید همه ی حس های بد رو کنترل کنیم وقدم به قدم کنارشون باشیم
    همسر من مدتیه تو این دورانه و واقعا به من سخت گذشته. مایی که همدیگرو بی نهایت دوست داشتیم یکبار تا مرز طلاق رفتیم و...هم چنان هم مشکلات ادامه داره
    باید بپذیری که روابط عاطفی تون , ارتباط زناشویی تون , صبر و حوصله ی همسرت احتمالا دچار تغییرات زیادی میشه
    به هیچ وجه گیر نده ! مثلا اینکه دو ساعت کجا بودی ازت خبری نبود و... اون یه کوه فکر و خیال تو سرشه که دیگه جایی برای جواب پس دادن به تو نمیمونه
    وقتی کنارته به هیچ عنوان از کارش و مشکلات کاری و مالیش نگو! بذار یه موضوع دیگه رو خودش بگه .مثلا از فیلم حرف بزن
    من و شوهرم وقتی تو اوج بحرانه پای تلفن از فیلم میگیم .از دوستامون میگیم و من به هیچ وجه از کارش نمیپرسم .حتی ازینکه مشکلات مالی رو میخواد چی کار کنه و....
    تو مسائل بین خانوادت و همسرت اصلا وارد نشو .به خانوادت بگو همسرت تحت فشاره و اوضاع زندگی کمی بحرانیه و به شوهرت ابدا سرزنش نکنن و غر نزنن اگر احیانا حرفی م پیش اومد تو دخالت نکن
    کلانتر بازی درنیار .ننداز خودتو جلو که حالا که تو پول نداری من پول میدم, من سرکار میرم و.... که قرض ها رو بدم و....
    پیشنهاد کارو بده ولی نه برای پرداخت قرض های همسرت بیشتر برای روحیه خودت و...
    اگه یه موقعی هم ازت پول خواست بهش قرض بده ولی خب خودت ابدا گیر نده و خودتو ننداز وسط
    بذار باهات راحت حرف بزنه ! هیچ غری نزن !هیچی ! خیلی وقت ها بگو میدونی چه قدر سختی میکشه و قدر دانشی ودوستش داری و کنارش هستی .
    خیلی دلخوریا ممکنه برات پیش بیاد , شاید از بی توجیها , شاید از بی خبری های طولانی و.... سعی کن به خودت مسلط باشیو روی کنترل احساست کار کن .باید خیلی قوی بشی .خیلی
    نهایت حرفم که سعی کن منبع آرامشش باشی .کسی که بعد از همه ی گرفتاریا از هم کلامی باهاش چیزی جر آرامش نصیبش نمیشه
    دوران فوق العاده سختیه .امیدوارم بتونی محکم جلو بری

2. 7 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

fahimeh.a (چهارشنبه 06 مرداد 95), mohamad.reza164 (پنجشنبه 03 تیر 95), nardil (جمعه 29 مرداد 95), Shadi2 (پنجشنبه 10 تیر 95), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 07 شهریور 95), نیکیا (جمعه 04 تیر 95), باغبان (پنجشنبه 10 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)