سلام .. اگه برا شوهرتون مقدوره اقدام به کاشت مو بکنید.. در قدم بعدی به هیچ وجه با رفتن به صفحات این اون و حسرت خوردن و مقایسه نذارین ذهنتون دچار وسواس بشه..چون اینطوری پشت سرش اضطراب میاد سراغتون و قدرت منطقو فکر کردنو ازتون میگیره.. و دگ واویلا میشه..
در قدم سوم به ملاکهایی که در انتخاب همسر فعلیتون نقش داشت رو کاغذ بنویسید تا یادتون بیاد واسه چیا بوده که انتخابش کردین.. در قدم چهارم با دیدن پسری یا شوهر خانمی اجازه مقایسه و رویاسازی رو به ذهنوتون ندین چون مخربه..
از نگاه خیره به اقایون و پسرها اجتناب کنید .. در خونه سرتونو به چیزهایی سرگرم کنید که ذهنتون بیکار نمونه.. چون تا بیکار بمونه فورا میره سر مسئله ای که براتون حادث شده .. این تمریناتو انجام بدین چون بنده نیز با همین مشکل سر و کار دارم و این کارا برام مفید بوده ..
ادرس تاپیکمو براتون نمیذارم گرچه دوستان راهنماییهای خوب و با ارزشی برام گذاشتن لیکن خواندن پستهای من شاید براتون ذهنیت جدیدی از مشکلات براتون ایجاد کنه که من صلاح نمیدونم.. چون مشکل شما خیلی راحتتر حل میشه اگه خودتون بهش زیاد پرو بال ندین و دامنشو بزرگ نکنید.. تو همین حد کم پشتی مو نگهش دارین و کم کم از ذهنتون حذفش کنید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)