به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 تیر 95 [ 22:44]
    سطح
    2
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    بازم ممنون از عشق افرین عزیز و اقای hamed_kr خوشحال میشم اگه هروقت که تونستین به این تاپیک سر بزنید و هر نکته ای که احساس کردین نیاز دارم رو بهم بگین در ضمن در این شب ها حتما منو هم دعا کنید چون بنا به تجربه ای که گفتم واقعا بهم ثابت شده این شب ها حتما دعا مستجاب میشه من هم گرچه اونقدر گناهکارم که خجالت می‌کشم پیش خدا دعا کنم ولی خب خداروشکر مشهدیم و شاید بخاطر امام رضا خدا بازم دعامو مستجاب کرد چند روز پیش حرم بودم واسه همه دعا کردم
    در مورد اون مثال تون هم من ۲ سال قبل رو ریاضی و سال قبل رو تجربی خوندم فکر میکنم بتونم متوجه بشم
    در مورد اون موضوع هم با اینکه خیلی ادم مذهبی نیستم ولی این چند وقته اینقدر لطف و محبت از خدا دیدم که واقعا فهمیدم هیج کار خدا بی حکمت نیس شاید میخواد ببینه حالا که من قسم خوردم تا زمان ازدواجم هیج رابطه ای با هیج پسری نداشته باشم حتی به بهانه خواهر برادری و این حرفا اگر قرار باشه هیج وقت ازدواج نکنم هم سر حرفم میمونم یا نه?ولی بازم تصمیم گرفتم بعد از شب های قدر برم دکتر تا شاید سرنوشتم در این مورد بهتر رقم خورد
    خانم عشق افرین شما گفتین که من باید اول از این عذاب وجدان خلاص بشم اما نگفتین چجوری?
    برداشت من از اون قسمت از حرفاتونم که در مورد دلایل عذاب وجدان گفته بودین این بود که من ماجرای خانوادم رو گفتم تافقط خودم رو تبرئه کنم.درست متوجه شدم?من خودمم گاهی اوقات همچنین فکری میکنم ولی بعد میبینم که من حتی الان که با پسری رابطه ندارم هم این کمبود محبت رو در خودم احساس میکنم با کوچکترین محبت وابسته میشم به کسی.شاید باورتون نشه من امسال یه دبیری داشتم که خب یه کوچولو رفتارشون با من بهتر از بقیه بود من اونقدر بهشون وابسته شده بودم که روز آخر وقتی فهمیدم شاید سال دیگه نبینمشون عین یه بچه کلاس اولی گریه کردم و خب فقط همون دفعه نبود و این موضوع با ادمای دیگه خیلی برام تکرار شده
    در مورد اون موضوع هم که عذاب وجدان اعتماد بنفس رو کم میکنه هم تقریبا این اتفاق واسه من افتاده و من در تلاشم از هر راهی شده جلوی اونو بگیرم
    در مورده کمال گرایی هم من چند تا از مقاله های سایت رو مطالعه کردم ممنون که به این موضوع اشاره کردین چیزی بود که من تا حالا در مورد خودم بهش فکر نکرده بودم اما به این نتیجه رسیدم که در خیلی موارد تجربه هایی داشتم که نشون دهنده این موضوعه اما شاید خیلی شدتش زیاد نباشه اما خب به راه حل مناسبی برای حل این موضوع نرسیدم
    واقعا از صمیم قلب امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه دوست عزیز و همچنین بازم منتظر نظرات مفیدتون هستم

2. 2 کاربر از پست مفید sarah_tds.b تشکرکرده اند .

hamed-kr (دوشنبه 07 تیر 95), عشق آفرین (یکشنبه 06 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)