به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 86

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 07 اسفند 95 [ 02:21]
    سطح
    22
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registeredTagger Second Class
    تشکرها
    58

تشکرشده 151 در 74 پست

Array
    کاربر سحر67

خیلی صحبت های خوبی داشتید ولی به نظر من بیشتر تئوریک هستن تا واقعی . خیلی قشنگ هستن ولی کاربرد ندارن . الان خدمت تون عرض می کنم چرا !!

وقتی شما میتونی اقتدار داشته باشی که مثلا همسرت به این فکر نباشه که اگر کار بالا گرفت و مثلا لازم شد ، شما رو با مهریه زندانی میکنه و برادراش رو میاره کتک کاری و به شوهرش فحش میده و هزار فضاحت دیگه . . .

بخشش وقتی ارزش داره که شما ضمن داشتن توانایی انتقام ، بخشش رو ترجیح بدی . مثلا وقتی پای چوبه ی دار کسی رو ببخشی زیباست ولی اگر دستت نرسه که انتقام بگیری و حتی طرف مقابل گستاخ و بی شرم باشه ، دیگه بخشش معنا نداره و نوعی نمایش بخشش هست و تو خالی خواهد بود .

به نظر شما اون برادری که به ایشون وقتی مهمان شون بوده ، لگد زده ، الان یک هو متحول شده و ایشون باید بره خونه اونا تا دوبار شاید دل شون خواست یک فوحشی بدن و یک لگدی پرت کنن ؟؟

دوستان عزیز

وقتی از ابزار صحبت کردم منظور برده داری نبوده ! چرا موضع میگیرید و برداشت غلط میکنید ! منظورم اینه که در عین حال که ابزار دارید ، محبت کنید تا ارزش داشته باشه . به زنی که میتونه شوهرش رو زندانی کنه و بدون اجازه شوهر مدت ها بره بیرون از خونه بمونه و هزار کار زشت دیگه انجام بده ، دیگه نمیشه محبت کرد ، دیگه نمیشه بخشش کرد دیگه گذشت در اینجور حالت ها ، پوشالی هست و زیبا نیست . . .

گذشت وقتی معنا داره که طرف مقابل فهم و شعور داشته باشه و فکر نکنه که از سر بی رگ بودن ما یا از سر ناتوانی ما هستش که مجبور به گذشت شدیم . دوستان عزیز . گذشت هم برای خودش آداب و رسومی داره و گذشت بیجا ، کار رو بدتر میکنه . . .

باور کنید من از روی تجربه میگم . زندگی که فیلم هندی که نیست . بعضی از آدم ها انقدر از خود راضی و کج فهم هستن که اصلا واژه گذشت در مورد اونها جایی نداره . اونها گذشت ما رو «کم آوردن» و پیروزی خودشون تفسیر میکنن . دست از خیال بافی برداریم . نگاه کاریکاتوری جواب خوبی نمیده .

بعد واقعا مهریه 10 سکه ای شخصیت میاره؟ بابا من 1000 سکه مهریه کردم و کسی ازم تشکر نکرد . فقط موقع دعوا بیش از شش جا اجرا گذاشتن . توقیف ماشین + توقیف پول رهن خونه + اداره ثبت املاک + ممنوع الخروج کردن + دادگاه برای زندانی کردن و . . .

خانوم من وقتی بخشیدم و گفتم برگردیم با فاصله کوتاهی دوبار شروع کرد و اگر می گفتم مثلا با ماشین توی جاده نرو ، میگفت که به خاطر مهریه ماشین خودمه و میرم و واقعا هم رفت . وقتی گستاخ میشد و من میگفتم خوب اگر قراره مطیع نباشی برو خونه پدرت میگفت که تو باید بری چون به خاطر پول مهریه این خونه مال منه ،

وقتی شما دست آدم نا اهل ابزار بدی و پا تون هم به دادگاه باز بشه و به اصطلاح روی شما هم به روی همدیگه باز بشه ، واقعا جمع کردن اوضاع کار رستم دستان هست . نگید که ابزار نمیخاد که شوخی قشنگی خواهد بود . نگید که باید دوباره بریم پیش آدم هایی که زشت ترین توهین ها رو کردن و زحمت عذرخواهی هم به خودشون ندادن . از روی تجربه پیش بینی میکنم که اون برادر اینبار لگد محکم تری خواهد زد . چون این گذشت بیجا هست . حالا اگر برادرش یا هر فرد دیگه ای که غلط اضافی کرده ، شرمنده بود و عذرخواهی کرده بود ، بازی فرق داشت . بله زندگی ایشون از حالت نرمال خارج شده ولی راهش این نیست که بره خدمت کسانی که حرمتی باقی نزاشتن . این زندگی بیشتر غیر نرمال میشه . هرچند هدف شما نرمال کردن باشه !

اون آتیش زیر خاکستر وقتی سرد و خاموش میشه که همه ما توبه کنیم . توبه مراحلی داره : 1) بیزاری از خطای گذشته 2) طلب بخشش 3) جبران حق الناس

خوب شاید بشه خانم ایشون رو بخشید ولی بقیه ی آدم های داستان کدام یک از مراحل فوق رو انجام دادن که ما بگیم قراره تکرار نکنن ؟

در ضمن آدم ممکنه ببخشه ولی فراموش کردن حماقت هست (دوباره به یک دوستی توهین نشه لطفا) . لطفا این دوتا رو با هم خلط نکنیم که فاجعه درست میشه . چون پست طولانی شده دیگه فرق بخشیدن و فراموش کردن رو باز نمیکنم ، باشه برای بعد!
    ویرایش توسط بهزاد9 : شنبه 05 تیر 95 در ساعت 18:10

2. 3 کاربر از پست مفید بهزاد9 تشکرکرده اند .

mohanad28 (شنبه 05 تیر 95), sinafun (شنبه 05 تیر 95), زندگی خوب (شنبه 05 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)