به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 آبان 98 [ 14:04]
    سطح
    36
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    121

تشکرشده 37 در 15 پست

Array
    رهای عزیز، سلام

خواندن پست شما برایم جالب بود؛ چون شرایط شما بسیار مشابه شرایط من هست! فکر میکنم بتونم تا حدی شما رو درک کنم.
    چندتا نکته به نظرم میرسه که شاید با با اشتراک گذاشتنش، بتونم در ایجاد حال خوب تر، در شما موثر باشم.

- حس تنهایی که گاهی سراغ انسان میاد، بنظرم یک حس طبیعی هست، و میتونه به مجرد یا متاهل بودن ربطی نداشته باشه. هرچقدر انسان به خدا نزدیک تر باشه، کمتر دچار حس تنهایی میشه (گاهی وقت ها بودن در کنار افرادِ بی ربط، بیشتر به انسان جس تنهایی میدهد!). هر چقدر به خدا نزدیک تر باشیم، آدم های بهتری رو در زندگی جذب میکنیم و محبوب تر میشیم.

- معیارهای شما در مورد ازدواج، برام خیلی جالب بود؛ چون تاحدی مشابه معیارهای خودم هست. این صلاحیت رو در خودم نمیبینم که در مورد درست یا نادرست بودن معیارهای شما نظر بدم، اما این جمله که در کامنت skyzare عزیز، دیدم برام جالب بود که گفت "لازم نیست منتظر فرد ممتاز باشید، همین که قبول بشه و مردود نشه، کافیه".

- شاید چیزی که گاهی وقت ها ما رو بیشتر اذیت میکنه، این باشه که میبینیم بسیاری از دوستان و آشنایان کوچکتر ازما (ختی با خصوصیات نامناسب) و بعضاً با روش های نادرست و غیر اخلاقی، ازدواج کردن؛ در حالیکه ما هنوز مجرد هستیم. بنظرم این مقایسه درستی نیست! فراموش نکنیم که ما همیشه ظاهر زندگی مردم رو میبینیم، حتی اگر این مردم از نزدیکترین دوستان ما باشه! بعضی افراد نه فقط ظاهر زندگیشون رو حفظ میکنن، بلکه با هزارجور روش های درست و نادرست، تلاش میکنن به اطرافیان بفهمونن که "ما خیلی خوشبختیم" و در این راه از انواع روش های فریب هم استفاده می کنن. یادمون باشه "ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم"

- با توجه به خصوصیات و شرایطی که از خودتون و خانوادتون گفتیم، به نظرم شما خیلی خوشبخت هستید. قدر این لحظه های خوبِ بودن با پدر و مادر و خانواده رو بدونید و از لحظه هاای زیبای زندگیتون لذت ببرید(به قولی، هیچ جا خونهِ بابا نمیشه). زندگی متاهلی به معنای پذیرفتن مسئولیت و مشکلات جدید در زندگی هست. تا زمانی که نتونیم از زندگی مجردی و تنهاییِ خودمون احساس آرامش داشته باشیم، شاید نتونیم آرام بخشِ تنهاییِ فردِ دیگری باشیم

- اینجور فکر میکنم که زندگی مکانی هست برای امتحان، تا خدا به ما نشون بده، در شرایط مختلف چقدر راه درست رو میریم و چقدر به یادش هستیم. در هر دوره ای مسئولیتی بر عهده ما گذاشته میشه که باید تلاش کنیم به درستی انجامش بدیم. و این دوره ها و مسئولیت ها مدام در حال تغییر هست. مسئولیت الانِ زندگی شما چی هست؟!

-اینکه غیر از کار، مشغول فعالیت دیگری هم باشید، به سرزنده بودن و آرامش انسان خیلی کمک میکنه. به فعالیتی مشغول بشید که واقعاً جزء علاقه مندیهاتون باشه، مثلاً یک ورزش خاص یا یک فعالیت هنری.

-به دیگران کمک کنید؛ به افرادی که نیازمند کمک شما هستند. شرکت در فعالیت های خیریه، کمک به کودکان کار، بچه های سرطانی، بچه های بی سرپرست و ... بنظرم این کمک های کوچک، بیشتر از اینکه به انها کمک کند، به ما کمک میکند؛ ما به حس خوبِ کمک کردن به دیگران، محتاجیم :)

در آخر اینکه اطمینان دارم، شما به خوبی به همه مواردی که گفتم آگاه هستید؛ این نوشته ها شاید یه نوعی یادآوری به خودم باشه.

ازدواج خوبِ، به شرط اینکه از نوعِ خوبش باشه؛ امیدوارم این ازدواج خوب برای شما اتفاق بیفته

در پناه خدا، خوشبخت باشید

2. 3 کاربر از پست مفید sara1394 تشکرکرده اند .

raha32 (سه شنبه 08 تیر 95), هلیاجون (چهارشنبه 16 تیر 95), بانوی آفتاب (یکشنبه 06 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)