سلام
خانم zzzz :
در مورد عقل و احساس یه مثال برای شما بزنم :
یه فردی در حال تماشای کارتون " پاندای کونگ فو کار " هست
در حین تماشای کارتون به خودش میگه چرا من نتونم کارتون بسازم – بذار شغلم را هنری انتخاب کنم .
بعد به خودش میگه » برم دانشگاه انیمیشن بخونم .
ببینید این شخص از تماشای کارتون لذت برده - در واقع احساسش بهش میگه انیمیشن سازی شغل پر هیجانی هست و خیلی لذت بخش .
این احساس رضایت از شغل انیمیشن خیلی خوبه - چون باعث میشه در رشته تحصیلیش موفق تر بشه
ولی این احساس فقط شرط موفقعیت نیست ! - باید از نظر عقلانی هم ماجرا را بررسی کنه .
یعنی به خودش بگه : من که می خوام هنرمند بشم – اصلا دید هنری خوبی دارم – استعداد نقاشی کشیدن را دارم – تمرکز دارم ؟ بازار کار چگونه هست ؟
برای اینکه مطمن بشه از نظر عقلانی راست میگه ، باید بره امتحان کنه ؟
چطوری امتحان کنه ؟
یه کاغذ بذاره جلوش – همراه با یه آموزش نقاشی. در حین تمرین ببینه لذت می بره یا نه ؟
باید بره از کارشناسان و متخصصین این رشته مشورت کنه
اونجاست که عقل و احساس همدیگر را بهتر می شناسند .
.........................................
در حکایت شما - جذابیت ظاهری اون پسر به شما میگه اگر با ایشون ازدواج کنم خوشبخت میشم ( احساس)
حالا باید عقلانی بررسی کنید !
یعنی اصلی ترین ویژگی یه مرد برای زندگی زناشویی چیه ؟
( تعهد به همسر و دوری از رفیق بازی - اهل کار و تلاش و..... )
چیزی که تو این مدت از شما فهمیدم اینکه شما خودتون می دونید از نظر عقلانی با ایشون ازدواج کردن اشتباه هست .
ولی چون تو معیارهای انتخاب همسر ، زیبایی جایگاه مهمی داره برای شما - باعث شده شما یه خورده احساسی فکر کنید . ( البته بیشتر از یه خورده )
و به خودتون میگید من وقتی باهاش ازدواج کردم درستش می کنم !
ولی این میتونه یکی از خطرهای بزرگ در انتخاب همسر باشه
پس مراقب باش !! ( برادرانه میگم )
چون انسانها تو تغییرات اجباری از طرف دیگران،،،، مقاوم هستند .
منظورم از تعادل بین عقل و احساس اینکه :
مثلا یه پسر از نظر ظاهری به دلتون بشینه ( بدون سخت گیری زیاد ) - از نظر عقلانی هم مرد زندگی باشه
در مسیر زندگی باش و حوادث داخل و خارج مسیر را به صاحبش بسپار.
به نظرم آزادی و آزادگی واقعی برای کسانی هست که،،،،، با زندگی دوست باشند - زندگی را آسان بگیرند و سعی کنند همیشه در مسیر خدا باشند .
می تونی به این مهم برسی .
مثل این پیر مردهایی که میرن تو پارک به کبوترها دونه میدند - آب میدند و ..... یه خورده این جوری حرف زدم
ببخشید اگر نگاه نصیحت کننده داشت .
یا حق .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)