سلام
همانطور که مشاهده می کنید به طور دقیق دوستان نظرشون را واضح بیان کردند و من هم این پاسخ را صرفا جهت تائید فرمایشات این عزیزان آوردم.
ما باید سهم خود را نسبت به واقعیات زندگی درست در نظر بگیریم. نه زیاد ، نه کم.
سهم شما در این رابطه 50 درصد است و الان هم مسئول همین 50 درصد هستید. اگر به دروغ به او قول ازدواج دادید، اگر به دروغ سعی کردید او را از مسیر زندگی خودش جدا و همراه خود گردانید و .....، پس شما سهم زیادی در این رابطه دارید و باید مواظب باشید که نازنی نکنید( نامردی مصطلح)، اما اینطور که توضیح دادید شما هیچ مسئولیت در قبال ایشون ندارید. جالب اینکه هرچه این امر دلسوزی در شما باقی باشد خود کششی برای آن آقا می شود و رابطه را احساستر می کند و طولانی تر، حتی بحث کردن یا استدلال کردن هم این رابطه را قویتر می کنه.
از طرفی شما در ناخودآگاه به شدت شیفته او هستید و مشکل اصلی شما اینه نه او. اگر او مسئله اصلی باشد، باید بدانی هر چه زودتر بی خیال شوی و حتی جواب ندهی، زودتر به قول رفتارگراها ، پاسخ او خاموش می شود( یعنی راحت تر او جدا می گردد)، و هر چه سعی کنی تدبیر کنی در واقع داری خودت و او را به نقطه های غیر قابل برگشت احساس سوق می دهید.