قدش 162؟؟؟ اینکه خوبه . منم 165 و شوهرم 185 خیییلی هم خوبه دختر کوتاه تر باشه. هیچ وقتم پاشنه بلند نمیپوشم چون این اختلاف قد رو دوس دارم.
این دخترای پاشنه بلند و خوشگل توی خیابون رو که میبینی و دلت براشون میره ،باید بعد از حموم و قبل عمل میدیدیشون. یکی از دوستای خودم با کلی هزینه انقد خوشگل و عروسکی شده که نگو ولی چه فایده ؟!! الانم داره از شوهرش جدا میشه چون روی زیباییش وسواس شده و همش دنبال هر نوع عمل و پروتز و بوتاکسه. تا لپش آویزون نشه..دماغش کج نشه..پلکش نیفته..شوهرش رو عصبی کرده بخدا.
به نظر من یکم نگاهت رو کنترل کن. الان تو خیابون پر از دخترای به ظاهر قشنگه که هر کدوم به هر نحوی خودشون رو میکشند تا خودنمایی کنند و چشم و دل مردایی چون شما رو ببرند. همیشه دعا میکنم اگه جایی برای هدایت شدن دارند ایشالا هدایت بشند وگرنه خدا لعنتشون کنه که اینجور با زندگی پسرها و مردای متاهل و زنان با عفت بازی میکنند .
فکر کردی دختر مهربون و صادق به این راحتی پیدا میشه؟!! همسرت رو بچسب. و اگه مثلا دلت میخواد آرایش کنه خوب یه جوری بهش بگو. مثلا بگو دلم میخواد کلاس های هنری بری .مثل خودآرایی . بهش بگو اینجوری برا عروسیا هم راحتی و نیازی نداری آرایشگاه بری.
موفق باشی.

شوهرش رو عصبی کرده بخدا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)