دوست عزیز هر کسی با کلامش شخصیتشو میرسونه پس سعی کنیم نیکو سخن بگیم
بعدشم من هنوز متوجه مشکله شما نشدم !!یعنی اصلا نمیگید چه جریانی چه مشکلی واسه شما پیش اومده که انقدر پریشون خاطریت ..نمیدونم شاید واقعا هیچ مشکلی ندارید که دارید اینا رو میگید و فقط یه نظر شخصیه
ولی من چند تا سوال دارم که میخوام توضیح بدین اونم دقیق
1_ایا فقط شما تنها فرد مشکل دار جهانید؟و بقیه همه در یه سر خوشی بی انتها به سر میبرند؟
2_ایا در مقابل مشکلاتتون جنگیدید؟برای هدف هاتون تلاش کردید ؟
3_تا حالا معنی قران ..تفسیر قران ..نهج البلاغه و..را یکبار تا اخر با تائمل و دقت خوندید؟
4 چقدر تو زندگیت امید داشتی؟ایا واقعا همه کاراها و مشکلات تو زندگیت از ناحیه خدا بوده؟
5_تا حالا از صمیم قلب خدارو واسه خودش خواستی؟
اگه پست های قبل منو خونده باشید میفهمید که انقدر ضعف دارم که در حد راهنمایی یکی دیگه نیستم چون خودم هنوز به مراتب بالاتر که به عنوان یه انسان کامله نرسیدم ولی حداقل اگر ضعفی در زندگیم وجود داره حتی اگر نمیخواستم باشه در خودم میبینم و شاید همین که اشتباه خودمو بعد از 4 سال بی راهه رفتن پذیرفتم خیلی باشه این یعنی شجاعت
من تو زندگیم حسه یه ساختمان ویرانه ای رو دارم که سر تا سرش پر از معتاد بوده ولی اگه این معتادا یا همون ویروس ها از اون ساختمونه ویرانه جمع اوری شن به نظرت اون ساختمان دیگه هیچ نقصی نداره و کامله ؟خب معلومه که نه هنوز نام ویرانه باهاشه یعنی فقط ویروس هاش پاک شدن پس باید بازسازی شه که اونم نیاز به زمان داره اما شدنیه!!
من واقعا نمیدونم چی بگم چون حتی نمیدونم مشکلت چیه پس لطفا کامل دقیق به سوالای قبلم جواب بده و هر مشکلی تو زندگیت رو با زبان نیکو غیر از لحن توهین بیان کن!!
سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)