عاطفه جان
بگذار برات داستانی تعریف کنم
دختری 15 ، 16 ساله به اصرار خانواده به عقد یکی از پسران فامیل درمیاد ، در ابتدا شاید دختر میلی به پسر نداشت اما مشکلی هم نبود ، با گذر زمان ، معاشرت دختر و پسر بیشتر میشه و رفتارهایی بینشون اتفاق میافته که سبب بی میلی و حتی زدگی دختر از پسر میشه و اطرافیان که پسر رو فرد موجهی می دونستند و دنبال علت سردی روابط بودند، انگشت اتهام خودشون رو به سمت دختر می گیرند و تمامی این رفتارها باعث دلزدگی بیشتر دختر میشه و حالا دخترخانم قصه ما فقط جدایی می خواد ، دیگه هیچ میلی رو در خودش حس نمی کنه و حتی هم کلامی با پسر مورد نظر آزارش میده ، حالا سوالش اینه من چطوری می تونم خانواده ام رو برای طلاق راضی کنم ؟!!!
عاطفه ی عزیز خودت داستان زندگیت رو از اول بخون و ببین چقدر نکته داره که تا حالا بهشون توجهی نکردی!
من از آخر به اول برات می گم :
+ راضی کردن خانوادت به طلاق تازه اولین قدم ماجراست : خانوادت رو راضی کردی ، فردا باید پاسخ گوی فامیل باشی ، فامیل رو راضی کردی فردا در دانشگاه ، سر کار و ... دید اجتماع نسبت بهت متفاوته با یک دختری که تا به حال ازدواج نکرده ، حتی اگر شما عقد بوده باشی و با عوض کردن شناسنامه این اتفاق زندگیت رو از سایرین مخفی نگه داری بالاخره روزی میرسه که باید به فردی که می خوای باهاش ازدواج مجدد داشته باشی این ماجرا رو بگی و اون موقع هم باید برای اون فرد توضیح بدی ، اینها رو نمی گم که از طلاق بترسی فقط می خوام بدونی که بحث فقط راضی کردن خانوادت نیست بلکه تو باید بتونی در آینده پاسخگوی یک جامعه باشی پس قبل از طلاق باید آگاهی هات رو افزایش بدی .
+ اگر شما قبل از این رابطه خواستگاران دیگه ای می داشتی و در تقابل با رفتار پسران دیگه ای هم برای ازدواج قرار می گرفتی ، حتما این رو می دیدی که پسرها در مقابل کم محلی ، توهین و تحقیر تقریبا از خودشون واکنش های مشابهی نشون میدن و به احتمال زیاد علت بیشتر رفتارها و توهین های این پسر در برابر شما هم خود رفتارهای شماست و چه بسا که اگر شما به این پسر علاقه مند بودید و باهاش سازگاری می کردید ، رفتار این پسر هم با شما بسیار بهتر از این بود .
+ علت اصلی بروز این مشکلات ، مابین شما دو نفر خانواده ها هستند که با تعصب بر روی ازدواج فامیلی و بدون توجه به سن و سال پایین شما و عدم آمادگی شما از لحاظ روحی ، اصرار به این نامزدی و عقد کردند که سن و سال پایین شما و البته عدم مهارت هر دو نفرتون در برقراری رابطه با همسر باعث شده تا شما در همون قرارهای اولیه از همراهتون زده بشید و حالا حتی تحمل هم کلامی با اون رو نداشته باشید .

علاقه مندی ها (Bookmarks)