به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 98 [ 09:19]
    سطح
    55
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    116

تشکرشده 84 در 51 پست

Array
    به نظر من هم شما دوست عزیز فقط داری به معیارهای ظاهری فردمقایلت برای ازدواج تاکید میکنی و اصلا معیارهای دیگه از بعد اخلاقی رو مدنظر قرار ندادی........نظر بنده اینه که اینطوری اگه بخواین فقط یه بعد رو برای انتخاب همسر انتخاب کنی صد در صد در اینده با شکیت مواحه میشی.برادر محترم اشتباه نکن من تو اطرافیانم و دوستانم دیدم کسایی رو که فقط تیپ و ظاهر فرد روملاک قرار دادن و بعد از مدتی جدا شدن..همونطور که دوستان اشاره کردن سعی کنید برایند بگیرین به قول مهندسا...به عبارت دیگه سعی کن توی ذهنت این فرضیه رو ایجاد کنی که اگه یه دختری با تمام مشخصاتی که گقتی رو پیدا کردی و باهاش ازدواج کردی ولی بعد از یه مدت سرکوچیکترین مسئله باهاش اختلاف پیدا کردی اونموقع میخای چیکار کنی؟ من حس میکنم شما انسان مقید به زندگی زناشویی هستی به خاطر همین میخای ازدواج کنی وگرنه تو اون فرهنگی که زندگی میکنی راحت میتونی هر هفته نه هر ماه با یکی از دخترای رویاییت باشی و بعد از یه مدت ترکشون کنی...به خاطر همین حیفه این حسه قشنگ کامل شدن و ازدواج کردن رو با ظواهری که شاید بعدها برات عادی بشه خراب کنی...تو خونه اییکه ارامش نباشه تفاهم نباشه و زن و شوهر سرکوچکترین مسئله همدیگرو درک نکنن هیج حسی برای عشق بازی نیست....کاملا نسبت به هم سرد میشن..من منکر این نمیشم که ظاهر فرد مقابل بی تاثیره...خیلی هم موثره ولی باید برایند بگیری. مثلا من خودم یه خواستگار داشتم از لحاظ اجتماعی مالی اخلاقی خانواده همه چی تموم بود ولی من اصلا از تیپ و قیافش خوشم نمیومد اصلا بعد از یه مدت واقعا دیدم نمیتونم ارتباط برقرار کنم تا نزدیکای عقد هم پیش رفتیم ولی من کات کردم به قول معروف به دلم نشست..ولی همیر کنونیم رو تا دیدم کیف کردم از تیپش ولی بعد کلی دودوتا چهارتا کردم ببینم به درد هم میخوریم یا نه....الان با وجود اختلافاتی که داریم که معنقدم تو زندگیه همه هست و باید خودمون مرتفعش کنیم هر وقت با همسرم بحثم میشه و بعدش میخایم اشتی کنیم وقتی میاد سمتم و در اغوشم میگیره میگه چه زنه خوشگلی دارم حال میکنم با قیافت (در صورتیکه من چهره معمولی دارم)...واین برای من با ارزشه و به اون هم حس ارامش میده..امیدوارم تونستم باشم منظورم رو رسونده باشم که هم معیارهای ظاهری رو در نظر بگیر هم ابعتد رفتاریه طرف مقابلت و سعی کن خییییییییییلی جزئی نشی چون هیچ ادم کاملی وجود نداره که بتونه تمام خواسته های شما رو پاسخگو باشه.موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید abs تشکرکرده است .

alptakin (سه شنبه 19 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)