سلام بر دوست عزیزم
خیلی خوشحالم که این موضوع رو با ما در میان گذاشتی. من درکت می کنم.آقای Amina حرفش درسته ولی این قضیه دیگه گذشته و نمیشه کسی رو بخاطر کاری که قبلا انجام داده سرزنش کرد.چون دوست داره الان راه حل بهش بدیم.
دوست من! یه حسی بهم میگه که شما هم مثل من شکست عشقی خوردی.البته خواستگاری من خواستگاری رسمی بود یعنی از طرف مادرم بود ولی خواستگاری شما کمی غیر رسمی بوده.مهم اینه که هر دو مون شکست عشقی خوردیم.
واقعیت اینه که من هم مثل شما دنبال راه حل بودم یه روز کتابی رو داشتم میخوندم که متنش تقریبا این بود:
اگر میبینی برای نرسیدن به کسی ناراحت میشوی، بدان که به او علاقه داری. و تو باید ببینی که آیا او ارزش علاقه مند شدن را دارن یانه؟ ببین چه قدر وقت صرفش کردی و او به تو پشت کرد؟ ببین چقدر پول خرجش کردی و باز تو را نخواست؟ ببین چقدر عواطفت را برای او خرج کردی و او به تو جواب منفی داد؟ اف بر این دنیا با عشق های پوشالی اش.
وقتی این متن رو خوندم خیلی به فکر فرو رفتم و با خودم گفتم:راست میگه. این همه وقت و اعصاب خوردی برای کی؟اصلا ارزشش رو نداشت که آخرش بهم نه بگه.
و همین متن جرقه ای شد که رابطه ام را با آن دختر کم کردم و حتی به صورتش کم نگاه میکردم تا اصلا یادم نیوفته.البته اسلام هم گفته که به صورت نامحرم نیگاه نکنیم.
ولی آروم آروم از یادم بیرون بردمش چون واقعا راهی برای علاقه مندیش به من نمونده بود.
البته ناگفته نماند که سعی کردم ارتباطم رو با خدا بیشتر کنم و نمازامو شروع کردم به خوندن و عاشق واقعی خدا شدم که عشق به خدا ارزشش رو داره واقعا. البته عشق من اینقدر پایینه که فقط به درد خودم میخوره
یه پیشنهاد: برای آشنایی بیشتر با خدا، سخنان علما رو بیشتر بخونین. این کانال سخنان کوتاه علما رو آورده به نظرم به دردتون میخوره:
https://telegram.me/alabd110

علاقه مندی ها (Bookmarks)