با سلام و احترام
وقتی من این عنوان را دیدم
پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان
ابتدا تصور کردم یک تاپیک شعر را اشتباهی در این قسمت قرار دادند.
بعد وارد شدم مطالعه کردم، نگارش قشنگی بود اما متاسفانه همانطور که سایر دوستان اشاره کردند هیچ اشاره ای به مفاهیم مهم زندگیتون نشده بود ، شما باید در رابطه با موضوعات زیر به طور خلاصه اشاره کنید:
1 - چه کارهایی شما به عنوان شوهر انجام می دادید، یا انجام نمی دادید که ابتدای زندگی شما خوب پیش می رفت؟
2- همسرتان چه کارهایی را انجام می داد و چه کارهایی را انجام نمی داد که زندگی شما خوب پیش می رفت؟
3 - مدت زمانی که زندگی شما خوب پیش می رود چه مدت بود؟
4 - آیا همسرتان هم در آن مدت همین نظر را داشت؟ یعنی از نظر ایشون هم طی آن مدت زندگی خوب پیش می رفت؟
5 - چگونه شما و همسرتان آشنا شدید؟ چه معیارهایی را در یکدیگر بررسی کردید؟ چه خصوصیاتی از همسرتان موجب این شد که شما ایشون را انتخاب کنید؟
6 - شما چه خصوصیاتی را به همسرتان گفتید که ایشون شما را پسندید؟
7 - بعد از این زندگیتون با مشکل روبرو شد، شما برای حل مشکل چه اقداماتی کردید؟
8 - مقالات و کتابها یا مطالبی را که برای حل مشکل مطالعه کردید در اینجا معرفی کنید و اگر ممکن است لینک آنها را بگذارید؟
9 - برای حل مشکلاتتون ، چند جلسه مشاوره تخصصی با مشاوری مجرب داشته اید؟
10 - خلاصه ای از تکالیفی که مشاور برای شما معین کرد تا زندگیتون توسط آن مشکلش حل شود بیان کنید؟
11 - بفرمایید تکالیفی که مشاور برای شما مشخص کرد،( همچنین مطالبی که جهت حل مشکل خودتون مطالعه کردید ) چند ماه انجام دادید؟
12 - مهمترین انتقادی که همسرتان به شما دارد چیست؟
13 - شما در جهت برطرف کردن این انتقاد چه اقداماتی انجام دادید؟
14 نظر خانم شما در خصوص زحماتی که برای حل مشکل کشیده اید چیست؟
15 نقاط قوت همسرتان که موجب این شد شما او را به همسری قبول کنید چیست؟
16 طی زندگی 4 ساله ای که داشتید همسرتان چه نقاط مثبتی داشته است؟
17 پدر و مادر همسرتان و خانواده اشان نظرشان در مورد شما چیست؟ و چه نظری در مورد شما دارند؟
18 - پد رو مادر شما و خواهر و بردار و دوستانتان چه نظری در مورد شما دارند؟
برای اینکه همه این مسائل را پاسخ دهید، لطفا خوب دقت کنید و با شماره پاسخ دهید و سعی کنید پاسخهای هر بند بسیار خلاصه در هر حد یک خط باشد که در حوصله کاربران باشد تا مطالعه کنند و به شما پاسخ دهند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)