اخه کی با میز تلوزیون با شوهرش حرش میشه وقتی گفته خریدم شما نباید اصلا چیزی میگفتین که بخواد اینجوری بشه حالا که خریده تموم شده رفته دیگه یعنی چه خوشم نمیاد اون که نمیتونه با یه خوشم نمیاد تو که اون میز رو عوض کنه اگه تو خوشت نمیاد شاید شوهرت خوشش میاد که خریده نباید که از همه چی خوشت بیاد که برا این نباید حرفت میشد نباید برا این مسئله خیلی خیلی ریز تایپیک میزدی ول کن این خاله زنک بازی ها رو

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط naime نمایش پست ها
سلام مسئله زياد بزرگي نيست كه بخواي باعث اختلافاتي عميقي بشه ولي با همسرتون صحبت كنيد و بگين كه از حرفش ناراحت شدين اينطوري دلخوري ذهني از ايشون نداريد.تلويزيون رو ميشه در آينده عوضش كرد ولي دلخوري بيشتر اوقات و تا اخر عمر با ادم مي مونه و شايد شما طوري باهاشون صحبت كردين كه ايشون برداشت اشتباه از حرف شما داشته و به غرورشون بر خورد براشون توضيح بدين كه نظر شما انطوري نيس كه ايشون فك مي كنن.موفق باشيد
رفیق من این خانوم باید از شوهرش به خاطر این حرفش معظرت خواهی کنه مگر شوهرش چی گفته که این بخواد نارحت بشه من به جاش بودم بدتر از این حرف رو بهش میزدم تا دفعه بعد نگه خوشم نمیاد مگه از همه چی باید خوشت بیاد که میگی خوشم نمیاد