سلام دوست خوبم
ی سری از مردها قهرهای طولانی دارند و این اصلا خوب نیست
حالا بعدا بری سرخونه زندگیت متوجه میشی
مردی که بعدش زیر ی سقف با آدم بعد هر جر و بحث سرد برخورد کنه روان آدمو بهم میریزه
من الان حدود یکسال هست که با همسرم زیر ی سقف زندگی میکنیم و خدا رو شکر هر اخلاقی داشته باشه و زود عصبی بشه اما زودم آشتی میکنه و طاقت قهرهای منو نداره
اما من قبلا ی نامزدی ناموفق داشتم که حدود چند ماهی طول کشید (حدود 5 سال پیش ) ، توی اون نامزدی من و نامزدم هر دو سطح اجتماعی خیلی بالایی داشتیم اما باورت میشه سر کوچکترین مسایل قهرهای طولانی داشت و منو دیوانه میکرد ، شاید ی هفته و آخرین بار که باعث دعوامون شد هم سر مسایل ازدواج و نحوه عقد (ما هنوز عقد نکرده بودیم ) و بعد یهو یک ماه ازم سراغی نگرفت و دیگه خانوادم متوجه شدند و جلوی اون ازدواج گرفتن ( خدا رو شکر ) همیشه به خاطر اینکه اون ازدواج سر نگرفت خدا رو شکر می کنم چون مرد سردی بود و اون ازواج قطعا به خودکشی من منجر میشد !!!
الان با کمک این سایت دارم روی اخلاق های خوب و بدم کار میکنم ، همسرم هم روز به روز بهتر میشه ، نمیگم از زندگی صد در صد راضیم اما چیکار میشه کرد هر زندگی مشکلات داره
سعی کن با ظرافت و زیرکی رفتار کنی ، کاش همه مشکلات زیر تلویزیونی بود ، عیب نداره ، الانم که بی تفاوته خیلی سخته ، اگه بعدا سر موضوع بزرگتری دعواتون بشه چقدر طول میکشه ، این اخلاقشو ریشه یابی کن

علاقه مندی ها (Bookmarks)