گلپر جان چرا دیگه ازت خبری نیست؟
تشکرشده 498 در 242 پست
گلپر جان چرا دیگه ازت خبری نیست؟
درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور
نکرده است\"
تشکرشده 498 در 242 پست
گلپر جان
تو رو خدا ما رو بی خبر نذار
نکرده است\"
تشکرشده 211 در 131 پست
سلام الینا جان
متشکرم عزیزم
راستش یه بیماری برام پیش اومده بود که نتونستم بیام.یعنی یه عمل ساده بود که خوشبختانه به خیر گذشت.
می گن نمی دونیم خیرمون در چیه واقعا همینه!این بیماریم باعث شد شوهرم بیشتر هوامو داشته باشه و یادش بیفته زن یه موجود لطیف هست و نمی شه با خشونت و سر سختی خیلی باهاش برخورد کرد.البته نمی دونم تا کی این حالت باقی می مونه !؟ولی مهم نیست همین که یه ذره بفهمه واسه من خوبه .
سعی می کنم زود به زود بیام و باهام حرف بزنیم .
واسم دعا کنین و ممنون از همه شما
تشکرشده 3,145 در 958 پست
گلپر عزیز، الان خوبی؟
راست می گی عزیزم بعضی وقتها بعضی از اتفاقات خیلی چیزها رو دوباره یادآوری می کنه، امیدوارم همسر شما بعد از این حافظه خوبی داشته باشه
![]()
تشکرشده 211 در 131 پست
سلام عزیزم
آره بهترم ممنونم
من هم امیدوارم حافظه شوهرم اونقدر قوی باشه که زود از یادش نره!ولی چندان مطمئن نیستم
متشکرم شاد جونم از توجهت
موفق و سالم باشی
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام به نظر من شوهرتون بیش ازاندازه توقع دارد....................... در رابطه دو نفر عشق حرف اول را می زند ولی رابطه فقط عاشقانه نیست بلکه رابطه ممکن است دوستانه و یا رابطه استفاده متقابل باشد پس در رابطه دو نفر خود رابطه از هممه چیز مهمتر است
تشکرشده 211 در 131 پست
علی آقا ممنون از توجهتون!
در توقع داشتن همسرم که شکی نیست و اون هم توقع های نا بجا!
تشکرشده 498 در 242 پست
گلپر جان
خدا بد نده
بهتری که خدا روشکر؟
نکرده است\"
تشکرشده 10 در 8 پست
گلپر جان خدا رو شکر که بهترشدی. فعلا فقط به فکر سلامتی خودت باش عزیزم
کسی رو که دوست داری چند وقت یکبار بهش یادآوری کن تا فراموش نکنه که قلبی براش میتپه.
هر وقت تو نیمه تاریکی از زندگیت قرار گرفتی به این فکر کن شاید خدا میخاد غافلگیرتون کنه.
تشکرشده 73 در 47 پست
سلام گلپر جان. من تمام تايپيكت رو خوندم. اميدوارم كه الان از سلامتي كامل برخوردار باشي عزيزم. آروم آروم و با سياست با شوهرت رفتار كن. اصلاً زندگي رو به خودت سخت نگير. همون رفتار خودت را با سياست پياده كن. بذار يواش يواش عادت كنه.
عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)