سلامz.f عزیز با حرفهای میشل عزیز کاملا موافقم هیچ وقت تا زمان جدایی قطعی درباره رابطه با اون خانم حرفی تو زندگیت نزن این موضوع نه تنها اصلا مهم نیست بلکه باعث خرابتر و داغون شدن زندگیت میشه
عزیزم شما با کمک خانواده همسرت بنظرم برگرد به خونت و شروع کن رویتو تغییر بده و محبت و عشق و زنانگی خرج همسرت کن بودن زنهایی که با محبت شوهراشونو حتی از خیانت کشیدن بیرون من با توصیفهاتون حس میکنم اصلا خیانتی در کار نیست و همسرتون اصلا با کس دیگه ای رابطه نداره فقط خیلی درگیر کاره و این موضوع و کمی هم سردی در امیالش و همچنین احساسی که شما بهش دادید باعث شده زندگیتون اینجوری بشه عزیزم باید این اوضاع رو درستش کنی شما یه خانم دکتری پس یه مدیر خوب باش خودت برو مشاوره و کمک بگیر اصلا همسرتو مقصر نبین بیا رو خودت کار کن ببین باید چکارهایی انجام بدی تا شوهرت جذب زنانگیهات بشه اینکه ازدواج با اشنا یا فامیل جذابیتی نداره کاملا اشتباهه من دوروبرم پرن از ادمهایی که از بچگی با هم بزرگ شدن هیچ حسی هم بینشون نبوده ولی الان عاشقانه با همزندگی میکنن شما هم که الحمدلله مشکل دیگه ای نداری فقط شوهرت کارشو بیشتر از شما دوست داره و شما هم مشغول درستی دو تا هم خوابگاهی سرد خبهمینجوری با هم زندگی میکنن سعی کن با ترفندهای زنانه شوهرتو بخودت جذب کنی کتاب بخون مشاوره بروبرو دکتر با همسرت دردودل کن اون شوهرته و مطمئنن حرفات روش اثر میزاره نه از موضوع ضعف برخورد کن نه قدرت میانه باش زن باش ترفندهای زنانگی داشته باش به خودت زندگیت و شوهرت کمک کن تا زندگیتونو بسازی . بهش بگو که ازش دور بودی دلتنگش بودی ابراز عشق و علاقه مردا رو رام میکنه اروم میکنه مردا شیفته محبت و نوازشن بخند شلوغ کن هیجان به زندگیت بده به اونم زمان بده و کمکش کن تا زندگیتون زیبا بشه وقتی میاد طرفت پسش نزن اینها شروع یه رابطه زیباست نگو من برات چیم ؟ تو زنشی و اون دوستت داره که باهات ازدواج کرده روزی هزاران بار به خودت بگو که شوهرم عاشقمه و دوستم داره بزار باور کنی و این حسو به اونم منتقل کنی . بزار بیاد سمتت بزار تا با تو بودنو همخوابی و لذت با تو رو احساس کنه . گاهی یه اتفاق کوچیک باعث معجزه بزرگ در زندگی میشه . باور کن من پسر عموم و خانمش تا 2 سال با هم رابطه نداشتن و همسرش باکره بود و با شگردهای زنانه این خانم الان یه زندگی شیرین که زبانزده فامیله دارن و 2 تا پسر گل . زنها همیشه سنگ زیرین اسیابن یکم تحمل کن و یکم سیاست زنانه بخرج بده وقتی تو اتاقش داره کار میکنه چای ببر شربت ببر بغلش کن ببوسش بهش بگو وقتی پیشم نیستی دلتنگتم اون اصلا نمیدونه تو چقدر عاشقشی عشقتو نشونش بده به زبون بیار (همه اقایون منو ببخشن )ولی این مردا تا نگی دوستت دارم تا ابراز نکنی اصلا متوجه نمیشن تو این موضوع یکم خنگن باید با کارهات رفتارت زبونت چشمات بهش نشون بدی شما اصلا نه با هم حرف میزنین نه درد و دل میکنید وقتی یه صدایی میاد برو تو اغوشش بگو من میترسم مثلا الکی از صدای رعد و برق یا طوفان یا هرچی بزار شبها نیازت رو حس کنه و بدونه احتیاج داری کنارت باشه بهش مردانگی رو یاد بده احساس قدرت رو بهش بده اون تو خونه اصلا احساس مردونگی نداره باور کن حس میکنه تو کلا بهش نیاز نداری ببین باید به مردت بفهمونی همه جوره بهش نیاز داری حتی برای باز کردن درب شیشه مربا
اوکی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)