سلام
شما خودت خیلی خوب علت رو تشخیص دادین اگه بخواین از این نگاهای خیره و معنادار دور بمونید مجبورین یه تغییری در ظاهر و پوشش ایجاد کنید
البته این رو هم بگم مردی که اهلش باشه به یه محجبه هم ممکنه بد نگاه کنه ولی خوب نوع ارایش وپوشش برای محافظت از این نوع نگاها خیلی خیلی تاثیر داره
شما سعی کنید در محیط دانشگاه تا میتونی ساده تر باشین ارایشی که محرک باشه اصلا روی صورت انجام ندین بخصوص رژلب وارایش چشم غلیظ اصلا نزنید واینکه شما وقتی استادتون داره نگاه میکنه شما سعی کنید خیره نشید نگاهتون منحرف کنید ممکنه اون نگاه خیره شما رو بد برداشت کنه!
من خودم دانشگاه تدریس کردم منم با اینکه دختر بودم ولی ممکن بود ارایش خاص و زیاد یه دانشجوی دختر توجه من رو جلب کنه وناخواسته سر کلاس چشمم به طرف اون خیره بشه حالا فکر کن یه استاد مرد چطور میتونه جلوی نگاهش بگیره.
به قول دوستمون که بالا گفتن ارایشتون برای خودتون عادی شده و به چشم نمیاد ولی ممکنه در نگاه بقیه زیاد باشه وجلب توجه کنه
این رو هم بگم ربطی به دانشگاه خوب وبد نداره کلا شما در هر محیطی قرار میگیرین با همین ظاهر ممکنه از این نوع نگاها در امان نباشید الان دانشگاه این مشکل دارین فردا در محیط کار واجتماعات دیگه.
پس بهترین کار و وبه نظر من تنهاترین راه حل تغییر در پوشش و نوع ارایشتون هست که بخصوص در محیط دانشگاه باید یه تجدید نظری بکنید.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)