سلام
پوشش همسر شما جلوی دوستتون چطوره؟
پوشش همسر دوستتون چطور؟
همسرتون(کاملا ناخواسته و بی منظور) با دوستتون زیادی راحت نیست؟ به اسم کوچیک صداش بزنه شوخی کنه و...
منم اگه بدونم شوهرم رفته توی یه خونه با زن دوستش اسباب کشی کرده و با هم تنها بودن به اون رابطه حساس میشم( کاری ندارم حسم درسته یا نه... کاری ندارم اشتباه میکنم یا نه)
خانوم شما دوستتون رو زمانی که مجرد بوده دیده رابطه ی شما از آب و گل در اومده اما همسر دوستتون تازه ازدواج کرده شناخت درستی از شما و خانومتون و حتی شوهر خودش هنوز پیدا نکرده... اگر حساسیت زیاد اوایل ازدواج رو هم اضافه کنیم به نظر من نامزد دوستتون رفتارش شاید درست نباشه ولی تا حدی طبیعیه...
من نمیدونم اون خانوم از لحاط پوشش و رفتار چقدر راحته اما اگر خیلییییی مقید تر از شماست یکم ادامه ی این رابطه سخته براش
ضمن اینکه اگه ارتباطتون مجردی و زیاد بوده باشه مشروب و...
اون خانوم شما رو خطر جدی زندگی خودش میدونه و با تمام قوا تلاش کرده پای شما رو از زندگیش ببره...
به نظرم با دوستتون تماس بگیرید باهاش صحبت کنید... اگر میخاید رابطه تون رو ادامه بدین هم کمیت و هم کیفیت رابطه ی دوستی باید تغییر کنه... به هیچ عنوان ازش تقاضای پول و قرض نکنید جیبتون دیگه نمیتونه یکی باشه...اگه هم یه زمانی چهارتایی رفتید بیرون جلوی همسرشون همه چی رو دنگی حساب کنید... اما میتونید از نظر عاطفی رابطتون رو ادامه بدید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)