به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام عزیزم متاسفم اما کاملا درکت میکنم به نظر من اگه واقعا ادامه تحصیل رو دوستداری و بخاطر پز دادن همسرت دکتری نمیخونی حتما ادامش بده حتی شده مرخصی بگیر اما انصراف نده با جرات این حرف میزنم
    اما اگه برا دل همسرت داری درس میخونی و خودت خیلی برات مهم نیست انصراف بده

در این شرایط بچهات رو بذار مهد خوب تا خیالت راحت بشه از جانب اونها بنظرم در اینصورت ادامه تحصیل و کار فشار روانی و جسمانی کمتری بهت میزنه
    در مورد کار خونه لازم نیست مثل خانومهای خونه دار از صبح تا شب بشور بساب کنی و غذاهای انچنانی درست کنی و کیک و دسر و.......
    وقتی بچها مهد باشن خونه تمیزتر میمونه گرد گیری خونه هفته ای یه بار کافیه غذا هم یک ساعت زمان حداکثر برا اماده کردنش لازمه چون بقیه زمان رو گاز انجام میده تا پخته بشه
    هر ماه یه بار هم اگه خاستی یه خدمتکار بگیر برا تمیزی اساسی اگه نیاز داره

اگه همسرت کمکت نمیکنه و میخاد خودت از پس همه کارها بر بیای دلیل داره
    که بهت میگم علت همه رفتار همسرت خود خود شمایییییییی

همسرت از شما میترسه از پیشرفت شما از اینکه اقتدارش بخطر بیفته ازش حساب نبری مرد حسابش نکنی و خودسر بشی میترسه !!!!!!
    علت همه مشکلات شما و همکاری نکردن همسرت اینه

از خصوصیاتی که قبلا از همسرت گفتی ایشون ادمی هست که با سیاست زنانه میشه رامش کرد تا کمکت کنه
    با سیاست زنانه
    شما تا میتونی لطیف شو اخه چرا اینقدر خودت به اب و اتیش زدی طلا فروختی که بدیهای همسرت بدی ونگذاشتی خودش تلاش کنه بلاخره خودش میتونست از فامیلاش قرض کنه بلاخره یه کاری میکرد و خالاهم ازینکه همسرت شرکت رو میخاد فقط به نام خودش باشه داغون بشی حق هم داری
    اما دیگه اشتباهاتت رو تکرار نکن قضیه شرکت رو بهش گفتی حالا اگه به نامت کرد کرد نکرد بیخیال شو ولی من بعد اینقدر مرد نشو
    شمازیادی مردی وهمین شوهرت رو میترسونه ولش کن بذار خودش درگیر مشکلات شرکت بشه یا میتونه یا نمیتونه اصلااااا باهاش در این خصوص کار نداشته باش
    برا خودت زندگی کن یعنی اگه دوست داری درس بخونی بخون دوست داری کار نکنی یا بکنی هرچی که دوست داری اونوقت توقع هم از همسرت نمیکنی و از درون شاد میشی وقتی روانت شاد باشه اونرو بروز میدی و اصلا لازم نیست انرژی بذاری تا زن شاد بنظر برسی
    راحت زندگی کن یکم زندگیت پیچیده شده برا اینکه برای دیگران زندگی میکنی برا همین شده یه کلاف سردرگم
    با همسرت لطیف باش احساس نیاز بهش کن و بیانش کن بهش اقتدار بده بهش بگو تو تکیه گاهمی دلم میخاد وقتی خسته میشم سرم بذارم رو شونت تا خستگیم دربره ، تنها کسی که منو ارام میکنه تویی از در احساس وارد شو حرفهایی بزن که نشون ضعیفیو لطیفی و محکم بودن و اقتدار ایشونرو نشون بده مطمین باش برا اینکه خسته نشی کم کم کمکت میکنه چون احساس قهرمان بودن بهش دست میده
    اینها رو تقریبا از تجربه گفتم
    ویرایش توسط ستاره زیبا : پنجشنبه 01 مهر 95 در ساعت 12:46

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)