به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مهر 95 [ 00:24]
    سطح
    16
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 86.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    81

تشکرشده 56 در 29 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    تا دیر نشده فکری به حال زندگیتون بکنید.

این همه خودخواهی همسر شما و بله قربان گفتن شما خطرناکه !!

برادر ایشون شما را کتک زده ... اگه بگی دوست ندارم ببینمش دل خانمتون می شکنه

شما و خواهرتون توی اتاق خصوصی حرفی را زدید و بعد از روی همون اخلاق اشتباهتون رفتید صاف گذاشتید کف دست خانم ( مطمئنم خودتون براش تعریف کردید) و ایشون هم فرمان دادند که دیگه خواهرت را نبین !!
    از ترس ایشون حتی عروسی برادرزاده ات شرکت نکردی !!!!!!!

می شه بفرمایید گناه غیرقابل بخشش خانواده تون چیه جز این که همسرتون خیلی زیادی خودش را تحویل می گیره و شما هم باورتون شده؟

خانم امینا که اینجا برای شما می نویسن مرد واقعی شما هستید که از حق و حقوقتون تو زندگی مشترک می گذرید و خانمهای اینجا زیاد توسری خوردن و عادت دارن واسه همین از شما دفاع می کنند
    تاپیکشون در مورد این بود که با ازدواج برادرم مخالفم ....

من امینا و پستهاش و نگاهش را دوست دارم. تلاشش را برای باور خودش به عنوان یک زن و یک انسان دوست دارم.
    قصدم اصلا صحبت در مورد امینا نیست.
    ولی می خوام بگم هر خواهری نگران برادرشه. هر مادری نگران فرزندشه
    هر کدوم از ما برادرمون بخواد با یه دختر چهار سال از خودش بزرگتر ازدواج کنه ... اونم تو سن 25-26 ... نگرانش می شیم و مخالفت می کنیم.

خانم شما بخواد نگرانیهای عادی خواهر و مادرتون رو بکوبه تو سر شما و اینطور شما را از همه جدا کرده که جرات ندارید اسم مادرتون را بیارید !!!!!!

راستش من خودم عمرا حاضر باشم با چنین مرد توسری خوری زندگی کنم
    ولی خانم شما داره از این رفتار شما سواستفاده می کنه. وگرنه آدم سالم از رابطه با خانواده همسرش لذت می بره. نه از قطع ارتباط باهاشون

آدم سالم از رابطه با فامیل و دوست و آشناش باید خوشحال باشه نه این که همسرش را وادار کنه از همه جدا شو و فقط به حرف من نفس بکش

شما جرات نداری بگی چون برادرت من را کتک زده دوست ندارم ببینمش
    اما ایشون می گه چون شما تو اتاق خصوصی با خواهرت صحبت کردی حق نداری دیگه ببینیش !!

همسر برادر من هم اگر قرار باشه برخلاف عرف و قانون و شرع همه کارش را بکنه، نگران می شم برای برادرم
    اگه قرار باشه بی جهیزیه و با این همه ادعا بیاد و برادرم را هم از دیدن ما منع کنه مسلما ناراحت و نگران می شم.
    اگه چهار سال هم از برادرم بزرگتر باشه که بیشتر نگران می شم

شما هنوز خیلی جوان هستید و متوجه خیلی چیزها نیستید
    امیدوارم زودتر متوجه بشید که چی را با چی دارید معامله می کنید

همین خانم فردا دو تا کار مخالف نظراتش انجام بدید مهریه را اجرا می ذاره و در خونه را هم به روتون قفل می کنه و جیهزیه ای که خریدید را هم مصادره می کنه
    بترس از همچین آدم خودخواه و کینه ای

ایشون یه زمانی دوست دختر شما بودن
    بعد رابطه قطع شده و برادر شما هم بهش اس ام اس زده
    گناه شما چیه؟

برادرتون فکر کرده یه مدت با شما بوده، حالا که نیست لابد می خواد با کس دیگه باشه و شانس خودش را امتحان کرده
    من با رفتار برادر شما موافق نیستم. نمی گم من با همچین مردی دوست می شدم و کارش قشنگ بوده ... ولی لابد ایشون چیزی دیده که به دوست دختر سابق شما پیام داده. شماره دوست دختر شما دست برادر متاهلتون چی می خواد؟

به هر حال اونقدر که خانمتون موضوع را بزرگ کرده بزرگ نیست

امیدوارم قاطع تر و درست تر برخورد کنید
    اگر ایشون حق داره شما هم حق دارید. مادر شما چه کار کرده که باید از دیدن پسر و عروسش ... و حتما فردا نوه اش ... محروم باشه
    اما برادر ایشون با رفتار عصر حجری که الان همه جای دنیا منسوخه به شما حمله می کنه و هنوز اینقدر محترمه؟

واقعا یه نگاه به مادرت و رفتارش بکن و فکر کن گناهش چیه که باید از دیدن پسرش محروم بشه
    اما اون پسر دور از تمدن !! (برادر خانمتون) حق داره اینطور سوار زندگی شما بشه؟

زندگی و شعور به مدرک دندانپزشکی نیست
    هنوزم تو خانواده اونا رسمه برای دفاع از حقی (که فکر می کنن دارن) به آدمها حمله کنن !!!!!!!

واقعا لیاقت شما همچین خانواده ای بود؟
    چطور خانم شما روش می شه برمی گرده به شما می گه تو و خانواده ات لیاقت من را ندارید !!!
    چون بلد نیستید مشت و لگد بزنید؟

قضاوت شما خیلی عجولانه است.شماره تلفن خانم من برای این دست برادرم بود قبل از اینکه توی دوران دوستی با هم قهرکنیم یک روز قرار به دیدن داشتیم خانمم از سمت دیگر خیابان به سمت دیگر پیاده آمد سوار ماشینم بشه متاسفانه با یه موتور بشدت تصادف کرد.باتری موبایل من خالی شده بود و من با موبایل ایشون به اورژانس و راهنمایی زنگ زدم و همینطور به برادرم که بیاد و ماشینم رو برداره من با آمبولانس همراه خانمم برم .یعنی در بحرانی ترین شرایط بود که من با موبایلش به برادرم زنگ زدم.اون هم شماره رو سیو کرده بود.درضمن برفرض من و دوست دخترم قهر کرده باشیم برادرم خیلی بیجا کرده بخواد شانسش رو امتحان کنه.اگر اینطوره اونم بارها با زنش قهره متم زنگ بزنم شانسم رو با زنش امتحان کنم خوبه؟ حرف شما اصلا قشنگ نیست.
    من روی پاکی همسرم قبل ازدواج قسم میخورم چون برایم مثل روز روشن بود و حتی مسیج برادرم رو به من نشان داد وگفت مگه آدم ناموس برادرش ناموس خودش نیست چرا برادرت همچین پیامی داده؟ فقط دلم میخواست زمین دهن بازکنه برم زیر زمین ازخجالت.
    درباره دستبند که خواهرم پنهانش کرد خانم من فوق العاده دختر باهوش و تیزی هست.من هیچی نگفتم دیوانه نبودم خانوادم رو خراب کنم.اون شب شد ساعت 9 شد 10 شد 11.دستبند رو نیاوردم نگاههاش معنی دارشد.بعد خواهرم من رو صدا کرد رفتم توی اتاق و طول کشید.قشنگ متوجه جریان شد.به من گفت دستبندم پیش خواهرت چکارمیکرد؟گفتم دست اون نبود گفت به من دروغ نگو.منم هیچی نگفتم.
    بزرگتر از من هست خوب باشه مگر گناه کرده.مگر فقط من خواستگارش بودم وقتی میبینم با همه چیز من کنار اومده و زندگی کنار من رو انتخاب کرده چرا باید اذیتش کنم.
    درهرصورت الان زنمه تشکیل خانواده دادم خونواده منم باید این رو بفهمند هیچ مردی زنش رو که توی سختی و خوشی و دارایی و نداری و بیماری و سلامتی کنارش هست رو ول نمیکنه خواهرش رو بچسبه .هرکس جایگاه خودش رو داره.قانونی هم بخوایم نگاه کنیم همسر من خانواده درجه اول من حساب میشه خواهرم و برادر درجه دوم.حالا من کاری به این موارد ندارم
    ویرایش توسط shahrouz : جمعه 02 مهر 95 در ساعت 18:27

2. کاربر روبرو از پست مفید shahrouz تشکرکرده است .

نیکیا (جمعه 02 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)