سریال پریا رو می دیدی؟
وقتی کیوان (پسر خاله ی پریا) از پریا خواستگاری کرد، پریا تعجب کرد چون هم کیوان ازش کوچیکتر بود و هم اینکه شوکه شد از این تصمیم کیوان چون اصلاً فکرشو نمی کرد که کیوان ازش خواستگاری کنه!
وقتی پریا از کیوان پرسید که چرا از من خواستگاری کردی؟ و من باورم نمی شه و از این حرفا...
کیوان گفت مگه خودت باهام صمیمی نشدی، مگه باهام درد و دل نمی کردی و از آرزوهات نمی گفتی؟؟ این یعنی چی؟ وقتی یه دختری با یه پسر صمیمی می شه و درد و دل می کنه و رابطه ی عاطفی نزدیکی برقرار می کنه این چه معنی می ده؟ یعنی این که اون دختر از پسر خوشش اومده و داره بهش نزدیک می شه و دوست داره باهاش بیشتر ارتباط داشته باشه و ...
من این موضوع رو خودم تجربه کردم و تایپیک هم در موردش زده بودم:
http://www.hamdardi.net/thread-40272.html
پسرخاله ی من تقریباً مثل همین آقا پسره و منم تقریباً شبیه به تو ام. منو پسر خاله م 1 سال تفاوت سنی داریم و از بچگی با هم بزرگ شدیم و خیلی با هم دوست و راحت بودیم و من اصلاً هیچ منظوری در ارتباطام باهاش نداشتم. واقعاً وقتی باهاش حرف می زدممثل این بود که با یه دختر دارم حرف می زنم و هیچ منظور و عشوه گری و خلاصه هیچ فکری نداشتم.. و وقتی از من خواستگاری کرد اصلاً باورم نمی شد چون اخلاق و روحیات اون خیلی خیلی با من متفاوت بود و کلاً من اصلاً فکرشو نمی کردم. ولی می دونم به خاطر چی بود. به خاطر این که من باهاش خیلی صمیمی شدم و فکر می کنم اون به این فکر می کرده که دختر خالم دختر خوبیه و من ازش خوشم میاد و حتماً اونم از من بدش نمیاد و نظر مثبتی در مورد من داره که اینقدر با من صمیمیه و به من متمایل شده.
درواقع چراغ سبز نشون می ده! (منظورم اینه که مایله بیشتر با هم در ارتباط باشیم و معلومه از من بدش نمیاد یا شایدم خیلی خوشش میاد).
از آقایون معذرت می خوام. ولی فکر می کنم، یعنی تجربه ثابت کرده که پسرها کمی صاف و ساده هستن. و تا یه دختری یه کم باهاش صمیمی می شه فکر می کنه دیگه این خود خودشه و باید با همین ازدواج کنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)