به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 مرداد 99 [ 22:16]
    سطح
    64
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 271
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    130

تشکرشده 285 در 148 پست

Array
    سلام

خیلی جالب بود که من دقیقا شرایط شبیه به این موضوع داشتم خیلی شبیه فقط با این تفاوت که پسر دایی من 2 سال از من کوچکتر هستن . و البته پدر من اعتیاد ندارند ...
    بقیه موارد کاملا شبیه بود.
    الان شرایطی که برام پیش اومد رو براتون توضیح میدم شاید به دردتودن بخوره ! سال پیش این اتفاق که مثل شما حدود 7 هشت سال توی فامیل ما حرفش بود تموم شد . البته به یه شکل تقریبا بد برای من . پسر داییم چندین بار حرفش رو زد از طریق مختلف و مادربزرگ ما خیلی مصر بود که این ازدواج شکل بگیره ! من هم چون یک شکست مثل شما داشتم و شرایطی مشابه ، کم کم داشتم به چیزی که قبلا غیر ممکن بود ، تقریبا فکر میکردم ، ازذواج یا پسر دایی که از من کوچیکتره تحصیلات نداره ، روستا نشین بوده و شغل درست درمون نداره ، من دانشگاه رفتم کار مستقل دارم و ... دقیقا مثل شما فکر میکردم ... چندبار به پسر داییم نه گفتم و باز دست بردار نبود ! این و هم بگم که زن دایی من خیلی مخالف بود بخاطر اینکه میدونست پسرش خیلی کمبود ها در برابر من داره و میگفت این ازدواج اصلا به صلاح نیست . البه پدر من هم خیلی مخالف بود ..
    این دوست داشتنی که پسر دایی شما ازش دم میزنن خب طبیعیه چون شما شرایط خوبی دارید . اما چیزی که من متوجهش شدم توی قضیه خودم این دوست داشتن واقعی نبود . چون در جریان تمام ابراز علاقه هایی که پسر داییم به من میکرد در همون حین جاهای مختلف میرفت خواستگاری تا بتونه کیس مناسبش و پیدا کنه و از طرفی من رو هم از دست نده ... خلاصه اینکه من هم بخاطر تنهایی و شکستی که داشتم کم کم داشتم ایشون و بررسی میکردم که شاید یه روزی مهرش به دلم بیفته و حتی کم کم داشتم وابستش میشدم . چون ما بهرحال رابطه فامیلی نزدیک داشتیم و رفت و آمد های مداوم ایشون هم مدام به همه ابراز عشق و عاشقی نسبت به من میکردن . خب من هم توی شرایطی خیلی شبیه به شما داشتم دیگه تصمیم میگرفتم که ناگهان دیدم پس دایی غیبش زد و دو روز بعد هم به من پیام داد حلال کن تو سطحت خیلی بالاتر از منه و لیاقتت خیلی فراتر از منه و ... و چند روز بعد هم مارو برای مراسم نامزدی و عقد دعوت کردن !
    بله ایشون یه دختر همسطح خودش پیدا کرده بود . این رو هم بگم من اول خیلی ناراحت شدم و بهم برخورد اما بعد که خوب فکر کردم دیدم خیلی اتفاق خوبی بوده چون ازدواجی کهدوطرف تا این حد تفاوت داشته باشن طبق گفته مدیر محترم همدردی ، ازدواج صحیحی نیست !
    قبل از وابسته شدن و اینکه خدای نکرده مثل من شخصیتت خورد بشه فاصله بگیر و از ترس تنها موندن و نبود شوهر تن به اینکار نده .
    موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید نجمه چ تشکرکرده اند .

بانوی آفتاب (شنبه 03 مهر 95), ستاره زیبا (شنبه 03 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)