متاسفانه رفتار بعضی کارمندها خیلی بده
از اون طرف رفتار ارباب رجوع ها شاید بدتر باشه
من دو ماه بود استخدام شده بودم تو یه شهر غریب و تازه 2 روز بود که با همسری عقد کرده بودیم (دیگه عجول تر از من کسی دیدین!!!!!!!!!!!!!!!) رفتم محل کارم یه آقایی زنگ زده این چراغاتون که تا صبح روشنه نورش می افته تو خونه ما که روبرو شماس ( بین اداره ما و خونه اونها یه خیابون بزرگ فاصله است)....منم گفتم این چراغها اتوماته و با تاریک شدن هوا روشن میشه و اونقد نورش کمه که جلوی پا رو روشن نمیکنه چه برسه اونور خیابون رو ......گفت پول دولت رو می خوری میدی اداره برق و الان زنگ می زنم 50 نفر بریزن سرت آدمت کننننننننننننننن
منم گفتم منتظرم ببینم مثلا چه غلطی می کنی ؟
و بعد با تماس با همسرم اسم طرف و.. رو درآوردم
و بعد رییسم زنگ زد که یکی زنگ زده که بهش توهین کردی منم کامل توضیح دادم و رییسم با گوشیش زنگ زد به طرف که تو بیجا کردی سر صبح زنگ زدی به کارمند من و اعصابش رو خرد کردی حالا تا عصر باید با صد نفر برخورد کنه حداقل با 10 تاشون بجنگه چون از صبح زود اعصابش به هم ریخته (جالبه بعدا این آدم به همسرم گفته بو نمیدونستم خانم شماست فک کردم غزیبه است که اون حرف رو زدم ...عذر بدتر از گناه)
نمی خوام توجیه کنم ولی کار برخی ارباب رجوع ها خیلی زشته
ولی من ادارات زیادی سر زدم رفتارشون به نظرم خوب بوده به جز بیمارستان ها........همیشه سعی کنید وقتی برین ادارت که کمی سرشون خلوت تر باشه ساعت 11 تا 1 اوج کار و شلوغیه و یا وقتهای خاص مثل آخر ماه برای بانک ها یا اوایل مهر و خرداد برای مدارس و......

علاقه مندی ها (Bookmarks)