به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 آبان 00 [ 02:20]
    سطح
    83
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    سلام
    شیدای گرامی
    1. قانون مدنی در مواد 1035 تا 1040 طی پنج ماده به وعده ی ازدواج پرداخته که اگرچه ایجاد علقه ی زوجیت نمیکنه و به قول شما دختر هنوز مجرده اما طبق قواعد عمومی قرارداد ها تعهداتی رو با خودش میاره مثل اینکه خسارتی از یکی از طرفین به دیگری رسیده باشه(هدیه ای داده باشن... خرجی کرده باشن) باید جبران بشه...
    اینکه این آقا گفته دوست دخترم بوده قاعدتا توی ماهیت وعده ی ازدواج تغییری ایجاد نکرده و این رابطه توی قانون به وعده ی ازدواج و بین حقوقدانها به نامزدی شناخته شده و هیچ جا هم گفته نشده که حتما باید رفت خواستگاری تا بعد نامزدی پیش بیاد. اسمش روش هست وعده ی ازدواج...
    من نگفتم یک دختر با وعده ی ازدواج متاهل میشه شما فرمودید توی قانون حرفی ازش نیومده و من گفتم توی پنج ماده بهش پرداخته شده...
    2. شما با تعابیر مختلف آدمها رو مورد حمله قرار میدید اول گفتید شماره ی نامزد این آقا دست برادرش چیکار میگرده و حتما برادرش چیزی از خانومش دیده که بهش پیام داده... بعدش اومدید گفتید منطورتون چیز دیگری بوده در حالیکه هر بچه ای پست شما رو میخوند میفهمید منطورتون چی بوده.
    3. بعد اومدید به خانواده های مذهبی توهین کردید و گفتید چون شرع اجازه داده یک مرد متاهل از یک دختر مجرد خاستگاری کنه پس برادر این آقا چون خانواده ی مذهبی داشته حق داشته به نامزد برادرش نطر داشته باشه...
    ما دو جور عرف داریم (برای اینکه فکر نکنید دارم اینا رو از خودم میگم میتونید کتاب اصول دانشگاهی عماد شبخیز قسمت عرف رو مطالعه کنید) عرف عام و عرف خاص... عرف عام عرف مردم عادیه و عرف خاص عرف خواص مثل عرف پزشکی عرف حقوقدانها و عرف متشرعین...
    شما وقتی میگید شرع این اجازه رو داده پس هر ادم مذهبی به خودش اجازه ی این کار رو میده دارید به عرف متشرعین توهین میکنید... اصولا مگه ما هر کاری که میتونیم بکنیم رو باید انجام بدیم... اگر مادر شما از روی نیاز 100 هزار تومن از کیف شما پول برداره شما میتونید به جرم سرقت ایشون رو روانه زندان کنید اما ایا این کار رو میکنید؟؟؟ و چون این کار از نظرتون اخلاقی نیست بقیه ی قوانین رو هم انجام ندید چراغ قرمز رو رد کنید کلاهبرداری اختلاس و... چون این قسمت از قانون با وجدان شما جور در نمیاد... اصولا مگه ادمها هر کاری که بتونن رو باید بکنن...
    بله زنداداش ایشون متاهله اما اگر روزی با برادر این اقا قهر کردند و دچار تردید جدایی شدند این اقا میتونن به زن برادرشون بگن اگر جدا بشی و مطلقه بشی من باهات ازدواج میکنم اما آیا باید این کار رو بکنن؟؟ شرع و قانون هیچگاه مطلق نیست و همیشه نظر به اخلاقیات دارن...
    3. بله اگر به دو نفر بگیم ازدواج کنید بدون رابطه ی جنسی حتما به عقل من شک میکنه اما اگر بهشون بگیم ازدواج کنید هفته ای دو بار با هم رابطه داشته باشید بدون مودت و رحت و موانست خیلی بیشتر به عقل ما شک میکنه... رابطه ی جنسی حتما بخشی از فرایند ازدواجه اما همه اش نیست شوهرم یکبار مثال خیلی خوبی برام زد گفت رابطه جنسی شاید برای مردها اهمیتش 60 گرم باشه و مهر و محبت 40درصد و 40 گرم اما رابطه جنسی مثل آهن میمونه که 60 گرمش فضای کمی رو اشغال میکنه و محبت و موانست مثل پنبه میمونه که همون چهل درصد و چهل گرمش فصای بیشتری رو اشغال میکنه و در نهایت بیشتر فضای زناشویی حتی برای مردها به مهر و محبت تعلق میگیره(این رو شوهرم دو سال پیش به من گفته)...
    آقای شهروز شما همسر باهوش و تحصیلکرده و طبق گفته ی خودتون مهربانی دارید... امیدوارم قدرش رو بدونید و همیشه شاد و خوشبخت باشید نوشته ام رو با حرفی از فرشته ی مهربان که توی یکی از تاپیک ها خوندم و همیشه آویزه ی گوشمه خاتمه میدم...
    عاشق همسرتون باشید، عاشق خالص...
    عشق هر دردی رو خیلی زود درمان میکنه...

2. 2 کاربر از پست مفید نیکیا تشکرکرده اند .

sahar67 (دوشنبه 05 مهر 95), shahrouz (دوشنبه 05 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)