[QUOTE=mohamad.reza164;419611]سلام دوست من.
---------
وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ ﴿۳۲﴾ بى همسران خود و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خويش بى نياز خواهد كرد و خدا گشايشگر داناست (۳۲)
درود بر شما
بله من همیشه مهربانی ها خدا رو زندگی داشتم و دارم هر چی دارم از اوست (خدا).
ولی انسانها تغییر کردند آیا دختر خانمی و یا حتی خانواده محترمشون حاضر میشن با این شرایط به من دخترشون بدن یا نه ، پاسخ کاملا مشخص هستش " نه " چون شرایط در این دوره زمانی کاملا متفاوت شده به پسرها به عنوان سهام بورس نگاه میشه هر چی این سهام ارزشش بیشتر باشه خوب راحتر ازدواج می کنه و مشکلی نداره .
نه افرادی مثل من با حقوق کم بدونه پشتیبانی .
- - - Updated - - -
درود بر شما
چون سرمایه و پول کافی ندارم نمی توانم یگ شعل دیگر در کنار تدریس داشته باشم ، شرایط زندگی من متفاوت هستش من پسر بزرگ خانواده هستم و این که کمک یار خانواده، بنده مجبورم حقوقی دریافت می کنم اختصاص بدم به خانواده ام به خواهرم برای تهیه جهیزیه که کمک خرج پدرم باشه و گرنه منم بدم نمیاد که یک شلغی در کنارش داشته باشم.
ببینید حق التدرسی در شهرستان کاملا با استان تهران متفاوت هستش خیلی زیاد بنده با مدرک فوق لیسانس دارم ساعتی 5500 تومان دریافت میکنم به نظر شما این بهتر هستش یا تدریس در دانشگاه با ساعاتی چند برابر بهتر از مدرسه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)