سلام.
عزیزم نمیشه که اصلا نری. پس حالا که قراره اونحا باشی، سعی کن به بهترین نحو باشی که هم خودت لذت ببری و هم بقیه از حضورت خوشحال باشن. مثلا
قبل از رفتن یه سری برنامه بچین که اونجا بهشون برسی. مثلا هر شب برید یکی از جاهای دیدنی اون شهر. با خواهرشوهری کسی برید بیرون دنبال خرید جهاز و عروسی و... اگه مادرشوهرت اهل مهمونی یا تفریح خاصی هستن همراهیشون کن که کمتر توی خونه باشی.
یه کتاب قطور با خودت ببر که وقتی اونجایی بخونی و بقیه هم ببینن مشغولی تا قاطی حرف و حدیثا نشی.
اگه میخوای کار بکنی، عصرها بشین یه غذای جدید و آسون رو با تزئین و حوصله زیاد بپز که هم بیکار نباشی و هم همسرت کیف کنه. بعد از شام هم بشین کنارش و بزار در مورد یه چیزی که خوشش میاد برات حرف بزنه.
با مادرت هماهنگ کن که به یه مناسبتی ازتون بخواد زودتر برگردین. مثلا الان عاشورا رو بهونه کن که حتما باید پیش خونواده باشی برای نظری یا چیز دیگه.
برگشتی یه کلاس ثبت نام کن و به بهانه اون، سعی کن تعداد و مدت مسافرتها رو بیاری پایین.
اینقدر استرس نداشته باش. همهی مادرشوهرها ترسناک نیستن تو هم قرار نیست به خاطر یه مهمونی، اوقات همسرت رو تلخ کنی. سعی کن بدون پیشفرض وارد خونشون بشی. همش هم یه هفته است، تلاشت رو بکن و نزار لبخند از لبت دور بشه. مثل عروس باش:)








علاقه مندی ها (Bookmarks)