
نوشته اصلی توسط
میشل
سلام، بله مشاور درست گفته.
در این مورد باید از مراجع متخصص در حیطه شغلی خودتون تحقیق کنید.
چیزی که من می تونم بهتون بگم اینه که: نیازیک زن به موفقیت شغلی همسرش، خیلی گسترده تر و عمیق تر از نیازش به موفقیت خودش هست. چون نیاز فطری زن اینه که یه همسر محکم و تامین کننده داشته باشه، و نیاز به موفقیت شغلی و غیره براش در مراتب بعدی اهمیت قرار داره.
در هر بحثی که بینتون هست، این رو به ایشون تفهیم کنید که برای شما و برای خودش هیچ چیز حیاتی تر از این نیست که شما بتونید بهترین حامی و تامین کننده و تکیه گاه برای ایشون باشید.
به حقیقت ماجرا فکر کنید، و اینکه چه کارهایی هستند که لازمه شما برای ایشون انجام بدید. اصل رو فدای فرع نکنید.
اگه تمرکز و تلاش شما درجهت برآورده کردن نیازهای فطری و حقیقی و اصیل همسرتون باشه، به فرض که ایشون بصورت مقطعی شما رو در برآورده کردن یکی از خواسته های درجه چندم خودش ناتوان ببینه، هیچ حادثه خاصی برای زندگی و رابطتون پیش نمیاد (حتی اگه برای رسیدن به اون خواسته خیلی ذوق داشته باشه).
اما اگه به هدف برآورده کردن یک خواسته، مسیری رو انتخاب کنید که به برآورده نشدن نیازهای اصیل ایشون منتهی بشه، پایه های زندگیتون می لرزن.
پس
اول با تحقیق و بررسی همه جوانب، به نتیجه برسید که کار درست چیه.
و بعد محکم و باصلابت و البته مهربان، همسرتون رو با خودتون همجهت کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)