به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آذر 97 [ 13:03]
    سطح
    47
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 92 در 35 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط katymiller نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان واقعا عذر می خوام که این مدت نبودم.اتفاق های زیادی افتاد که نتونستم بیام.راستش دو هفته پیش خانواده ما به این خواستگاری جواب مثبت داد اما به شرط اینکه کسی این مدت نفهمه تا ما بیشتر با اخلاقیات هم آشنا بشیم.من مطمئن نبودم که منو دوست داشته باشه برای همین بعد یه مدت که با من تماس نگرفت قضیه رو به پدرم گفتم و پدر هم با عصبانیت به خانواده طرف زنگ زد و همه چیزو به هم زد اما خانوادش بعد یه مدت تماس گرفتن و قسم خوردن که این آقا چند سال هست که منو واقعا دوست داره و خودش هم بعد از این قضیه همش با من در تماس هست.تا دیشب که به من گفت خیلی خجالتی هستم و دوست نداره که من اینجور باشم ،گفت یه نیازهایی داره که من بهش بی توجه هستم مثلا می خواد از طریق اس ام اس و تلفن باهاش خیلی راحت در مورد مسائل جنسی صحبت کنم و یه سری مسائل دیگه که روم نمیشه بگم.من هم گفتم تا ازدواج نکردیم فکر اینجور چیزها رو نداشته باشه و خواستم با خنده حرفو عوض کنم اما از دستم ناراحت شد و گفت رفتارم مثل بچه های پنجم دبستانه که تازه در مورد هورمون ها و ... تو کتاب خوندن گفت ما دیگه بچه نیستیم و باید رفتارمو تغییر بدم.من واقعا تو این مسائل بی تجربه هستم و واقعا این حرفش منو ناراحت می کنه.نمی دونم چیکار کنم ،نمی دونم ایراد از منه یا ایشون انتظارش از من زیاده.با توجه به اینکه فامیل هستیم نمی خوام اتفاقی پیش بیاد که رابطه دو خانواده قطع بشه .
    کتی عزیز سلام
    خیلی خوبه که اومدی اینجا تا یه انتخاب درست داشته باشی بهت تبریک میگم که عاقلانه برخورد کردی.

عزیزم آقایون خیلی قشنگ راهنماییت کردن حتما پستاشونو چند بار با دقت بخون، امیدوارم با توجه به اینکه آقا آشنا هستن دوباره وارد فاز احساسی نشده باشی،خدارو شکر همین نگرانی الانت که باعث شده تاپیک بزنی میتونه کمکت کنه چون قبلا هم نسبت به آقا حس خوب داشتی.

فعلا اینکه این آقا شما رو دوس داره یا نه زیاد مسئله مهمی نیست البته این نظر شخصی منه و به نظرم زیادم خوب نیس مطمئن بشی دوست داره.منم یه دخترم تقریبا همسن خودت و میدونم وقتی خانوما احساس کنن کسی دوستشون داره خیلی سریعتر وارد مرحله احساس میشن و ممکنه رو انتخابشون تاثیر بذاره. تاحدامکان راحت و صمیمی برخورد نکن و واسه انتخابت خیلی جدی و منطقی باش سخت هست اما غیر ممکن نیست فک کن ایشون غریبه هستن و اصلا نمیشناسیشون پس با معیار های دقیق بررسیش کن.

کاری که شما الان باید بکنی اینه که فعلا فقط به شناخت درست خواستگارت توجه کنی نه اینکه مثلا اگه ایشون میگه خجالتی نباش بخوای رفتار خودتو مطابق اون چیزی که میگه عوض کنی.
    همونطور که گفتی تاحالا با پسری ارتباط نداشتی ممکنه خیلی سریع وابسته بشی پس خیلی مواظب باش و حتما به مشاور مراجعه کن.

خواهش من اینه اصلا به ارتباط خانواده فک نکن و حتی یک درصدم زندگی و آیندتو فدای رابطه خانواده ها نکن.

موضوعیم که بیان کردی اینکه شما هنوز تو مرحله آشنایی هستین و ایشون ازت میخواد درباره مسائل جنسی صحبت کنید به نظر من غیر عادیه و مورد داره و انتظار ایشون نابجاس چون هنوز معلوم نیست اصلا شما جواب مثبت میدی یا نه(مطمئنم این صحبتی که آقا مد نظرشه به هیچ وجه در جهت شناخت نیست). درسته هر خانم و آقایی باید قبل از ازدواج در مورد مسائل جنسی هم مثل سایر موضوعا به توافق برسن اما این مال جلسات آخر خواستگاری و به شیوه کاملا صحیح و با سوال و جوابای درست و حساب شده اس.

پس همه ویژگی های مثبت و منفی خواستگارت حتی مواردی مثل تحصیلات،سیگار و رفیق بازی رو بررسی کن معیارای خودتو مدنظر قرار بده مقاله هاو تاپیکای همین سایتم در مورد معیار ها و سوالات خواستگاری بخون در نهایت ببین این آقا رو همینجوری که هست و بدون انتظار هیچ تغییری میتونی بپذیری یا نه،منظورم از تغییر اینه که مثلا سیگار رو هم ترک نکنن.

مورد دیگه ایم که خیلی باید دقت کنی اینه که خانوادش میگن سربه راه شده یا شما رو دوس داره، اصلااااااااا تا خودت و خونوادت با تحقیق به نتیجه نرسیدین این حرفا درسته، باور نکن چون بعدا خدای نکرده هرمشکلی پیش بیاد کسی مسولیت قبول نمیکنه پس دقت کن. موفق و خوشبخت باشی
    ویرایش توسط arah : یکشنبه 25 مهر 95 در ساعت 13:43

2. 5 کاربر از پست مفید arah تشکرکرده اند .

danger (یکشنبه 25 مهر 95), katymiller (یکشنبه 25 مهر 95), بانوی آفتاب (پنجشنبه 29 مهر 95), خانم مهندس (دوشنبه 26 مهر 95), ستاره زیبا (دوشنبه 26 مهر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)