سلام دوباره عزیزم.
خیلی خوبه که مسافرت رفتین و هر روز با هم وقت میگذرونین. اینکه گفتی اصلا دعوا نداشتیم بستگی داره منظورت کاملا چیه. در حالت عادی وقتی دو تا ادم 5 ماه به این نیت با هم حرف میزنن و میرن و میان، اخرش یک کنش هایی بینشون پیش میاد اما ممکنه مثلا تو شب بهش پیام میدی میگی ناراحت شدی و اون فرداش قضیه رو توضیح میده و موضوع تمام میشه و میره. که خب دعوا نداشتین اما یک موضوعات (تریگرهایی) برای بحث بینتون بوده. اگه این باشه نه مشکلی نیست مخصوصا اگه مطمئنین که هردوتایی خود واقعیتون هستین و در مورد همه مسائل حرف زدین. اما اگه هیچی پیش نیومده در حد دلخوری و ....باید مشکوک بشی که احتمالا از اینجا نشئت میگیره که از همه موضوعات حرف نزدین. یک چیزهایی که میدونین باب میل طرف مقابل نیست رو نگفتین و ...
یک سوال، مثلا وقتی بهش میگی دوست نداری تو جمع این جوری حرف بزنه و رفتار ناشایست انجام بده با چه لحنی میگی و ایشون با چه لحنی جواب میده؟! فک کنم همین ها خودش در حالت عادی دلخوری های لازم رو ایجاد میکنه.
اینکه میگن دعوا عادی هست منظور این نیست که حتما به دلخوری شدید و .. بکشه. بهتره اکثر اوقات این دعوا خودشو تو حالت سرد شدن طرف مقابل، کمتر حرف زدن، سکوت، یه کم لحن تند نشون بده در مورد توضیح داده بشه و بعد از یک مدت کوتاه بسته به موضوع تمام بشه.
پس در مورد دعوا نداشتنتون ببین کدوم حالتین.
تو میگی که همسرت به چیزهایی که خوشحال یا ناراحتت میکنه توجهی نداره، موقعی که بهش اعتراض کردی خودش یک اختلاف هست دیگه! تو دنبال دعوای بزن بزنی مگه دختر. ;) ببین عزیزم اگه به تو فکر نکرده حتما باید تا رابطتتون جدیده بهش یاد بدی. تو چی میگی که اون میگه ریاضی نیست؟!
من حس میکنم اون با خودش میگه فرزانه همه چیز رو از دید درس و مشق میبینه و این به دلیل این هست که میدونه خودش تو این مورد با شما فرق داره و ضعف خودش رو میدونه اما پیشاپیش گارد گرفته که همه چیز درس و مشق نیست! اینجا مشخص میشه که شما اولا این حساسیت که اینجا هم گفتی که ایشون دیپلمه هست رو به روش اوردی و حساس شده، دوم اینکه گفتن نیازهات رو دیکته کردی احتمالا بهش و ایشونم میگه قاعده وار نباید باشه!
شما نباید به همسرت اجبار کنی که چی نیاز داری، اما حتما حتما باید بهش بگی "من دوست دارم ....." . مثلا با هم که هستین از چیزها حرف بزنین تا به این بهونه خودتو بهش بشناسونی و اون رو هم بشناسی.
البته نمیدونم شاید این کارها رو کردی. به هرحال باید مطمئن بشی که به اندازه کافی خودت درست رفتار کردی واقتدارشو نشکسته باشی.
قبل از همه اینها تو دوستش داری؟ اگه به خواسته هات توجه کنه علاقه قلبی بهش داری اصلا؟ تو رابطه باهاش لذت میبری؟
خب اگر عقد هستید میتونه بیشتر هم باشه رابطتتون ولی این بستگی به نیازها و شرایط شما دو تا داره. بعضیا تو دوران عقد هر روز هفته با هم هستند و رابطه هم دارن برخی هم دو بار در هفته. یک بار اگه نیاز عاطفی و جنسی هردوتون رو برطرف کرده موردی نداره اما خب عموما توی دوران عقد به خصوص اوایلش زوج ها زیاد با هم وقت میگذرونن و رابطه بیشتری هم دارند نسبت به بعدش. شما میگی هر روز هم رو میبینین، حتی اوایل عقد هم رابطه همین قدر بوده؟ این سوالات رو میپرسم بیشتر برای اینکه به خودت جواب بدی، اگه به ما هم بدی مسلما میخونیم و توی صحبتامون لحاظ میکنیم اما منظورم این نیست که حتما اینجا بخوای مطرح کنی ;)
اگه از اول همین قدر بوده باید ببینی برای تو کافی بوده یا نه؟ دلیلی داره که محدودیتی برای با هم بودنتون وجود داشته باشه یا نه؟ برای همسرت کافیه؟ اشتیاق برای این رابطه توی هر دو نفرتون هست؟ به چه میزان؟ ایا وقتای دیگه که با همین هیچ معاشقه و .. ندارید؟ عموما اوایل عقد این اشتیاق زیاده و اگه شرایط جور باشه زوج ها برای با هم بودن ازش استفاده میکنن اما صرفا این تجربه عمومی دلیل اشتباه بودن شماها نیست شاید شما هردو نیازتون کمتر باشه یا مهارتتون کم باشه.
امیدوارم کمک کرده باشم بهت.
ضمنا این کامنتت خیلی خوب بود چون توش دنبال درست و غلط و راه حل بودی ;) عزیزم مطمئن باش اگه محکم باشی به نتیجه درستی میرسی.
اینم بگم که اشوب بودن توی موقعیت تو کاملا طبیعیه. اصولا اوایل ازدواج با هر اتفاقی ذهن این سوال رو میپرسه که اشتباه کردم یا نه؟ و این حس نگرانی استرس به همراه داره. به خصوص کیس شما که با موانعی هم روبه رو شدین.
اهان اینم یادم نره بگم! عزیزم به نظر میاد خیلی حرف مردم برات مهمه. از اول تا حالا میگی مردم ترحم میکنن، مردم میگن طلاق بده، مردم میگن رابطه یک بار در هفته کم هست و ... میدونم که جامعه به صورت اکتسابی یک دانش و تجربه ای به تو میده اما قرار نیست تو بر پایه اونها تصمیم بگیری باید اونها رو بشنوی روش فکر کنی و اگه پوچه سریع بریزیشون دور. پس در این مورد هم خودتو قوی تر کن.
موفق باشی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)