نقل قول نوشته اصلی توسط donya. نمایش پست ها
سلام عزیزم. ولش کن... همین
دیگه بهش فکر نکن.کارت درست شده یا نه؟ برای خودت سرگرمی ایجاد کن.بله عزیزم این روزها میگذره و چندسال بعد در عین خوشبختی به حال این روزات میخندی. به ازدواج فکر کن.ولی نه عجله ای و شتاب زده. مطمئن باش اگه درست انتخاب کنی روزهای زندگی مشترک جز بهترین روزهای عمرت میشه. اگه خیلی اذیتی مشاوری چیزی برو.البته من نمیدونم روانشناس یا روانکاو بدردت میخوره الان یا نه.بپرس ولی پی اش رو بگیر و حالتو درست کن. اون آقا اگر قصد واقعی داشته باشه در واقعیت کاری انجام میده اگرم دیدی اومد و نمیتونی ازش بگذری برو مشاوره بهت کمک میکنه اما مشاور باتجربه و کاردرست...
سلام دوست عزیز
من این مدت به پیامای ایشون جواب ندادم و سعی کردم بهش فکر نکنم اما دوباره امروز پیام دادن و من جواب دادم و ایشون دلیل رفتارشون دودل بوده خودشون میدونستن و این شک دارن بتونن منو خوشبخت کنم چون احساس میکنن مثه روزای اول عاشق من نیستنوعشقشونو گم کردن حتی الانم که پیام دادن درگیر و این سه ماه مدام تو فکر بودن،من ازشون خواستم تصمیمشونو بگیرن و ایشون تا اخر ماه فرصت خواستن البته بدون این که رابطه ایی باشه
من خیلی حس بدی دوباره پیدا کردم اولش که خیلی اصرار داشتن من دوباره امیدوار شده بودم نمیدونم ایشون اصلا با این توصیفات میتونه شریک خوبی باشه ؟
دوستان من خودمم عاشق ایشون مثه عشق اطرافیانم نسبیت به طرف مقابلشون دارن نیستم (مثلا بعضی با وجود رفتاری بد و بی احترامی هنوز مثه روز اول طرفشونو دوست دارن)به نظر من اویل هر رابطه یه سری هیجانات زیاد وجود داره که بهش میگن عشق و بعدش هیجانات کم میشه و جاشو دوست داشتن میگیره وهمیشه ادم مثه روزای اولش نیست ایا نظر من درست ؟
به نظر من ایشون فقط از اینده ترسیدن ،ازدواجم مرحله ایی از زندگی که اگه شخص به خودشو طرف مقابلش ایمان داشته باشه میتونه زندگی خوبی داشته باشه