چه تقسیم وظایف عادلانه ایقرار بود شرکت بزنم. هوش و سرمایه از من باشه. حضور گرم و مدیریت هم از اون باشه
اولاش اینطوریه .... کم کم درست میشه نگران نباشتا لنگ ظهر خوابم.. کابوس میبینم. بهم کلی تبخال زده
نه میتونم درس بخونم نه میتونم کار کنم..
نه حوصله کسیو دارم.
دارم از غصه میمیرم.
از زندگی نا امید شدم.
هر شب میاد به خوابم.
آره ، ولی فقط اولش هوشمندانه بودهبرخی از دوستان گفتن کارت خیلی اشتباه بوده و غید این رابطه رو بزن.
برخی هم گفتن کارت هوشمندانه بوده و اگه خودش بخواد بر میگرده.آخرشو دیگه قشنگ خراب کردی
حالا اصن فکر کن یارو برگشت ، اون دیگه میشه رابطه ؟ تو همش می خوای بترسی که نکنه فلان کار رو بکنی و اون ناراحت بشه و بخواد دوباره بره ، اونم بعدش هی می خواد سر این ازت امتیاز بگیره . ول کن به نظرم ! سه چهار تا از این شکست ها بخوری دیگه خوب آب بندی میشیگفت ازت بدم میاد و علاقه ای بهت ندارمبفهم نمیخوامت
گفت دروغگویی
یکبار هم تهدیدم کرد گفت میدونی اگه داداشام بفهمن چه بلایی سرت میارن؟؟. خیلی واضح گفته نمی خوادت دیگه ! حالا دوتا راه داری ؛ یا که باز التماس کنی و رو بندازی بهش و خودتو کوچیک کنی و شکست بخوری ، یا که تو هم دیگه محالش نکنی که شکستت کمرنگ تر میشه !
خلاصه دفعات اولو خراب می کنی تا اوستا بشی
موفق باشی

آخرشو دیگه قشنگ خراب کردی 
. خیلی واضح گفته نمی خوادت دیگه ! حالا دوتا راه داری ؛ یا که باز التماس کنی و رو بندازی بهش و خودتو کوچیک کنی و شکست بخوری ، یا که تو هم دیگه محالش نکنی که شکستت کمرنگ تر میشه ! 

علاقه مندی ها (Bookmarks)