بین ادمهای اطرافم مدل پدر و مادرتون کم ندیدم. بنظر خانوادگی ضریب هوشی بالایی هم دارین. شاید خیلیا ندونن ولی اصولا اکثر وسواسیها ادمهای باهوشی هستن.
بیا و از این هوشت استفاده مناسب کن. برو کتابخونه و بیرون از خونه درس بخوون. همونطور که بچه ها گفتن به هیچ وجه توی دعواهای والدینت قاطی نشو. همه فکرت رو بذار که یه رشته خوب توی یه شهر دیگه بخوونی. مدتی خوابگاه بودن کلی حال و هوات رو عوض میکنه و بهت فرصت ریکاوری میده. راستی اگه میتونی هر روز برو باشگاه یا شنا. اگرم نمیتونی روزی یک ساعت بدو.
در مورد اون چک کردن نفس دیگران و اینها...اینا مربوط میشن به اضطراب فراگیر
وسواس هم ارثیه و خودت گفتی مادرت دارن و تو هم گرفتی.گاهی که وسواس بیشتر اذیتت میکنه دقت کن٬احتمال اوضاع خونه خیلی اشفته تر بوده٬ این یواش یواش کمک میکنه بدونی منشاش کجاست
خانواده سالمی که تو ذهنت درست کردی هم پارت سالم وجودت ساخته٬ اون بخشی از وجودت که میدونه خانواده سالم باید اونطوری باشه و تو ارزوشو داری٬ اگه یه جورایی مایه های جنسی هم دارن باید بگم برا خیلیا ممکنه پیش بیاد٬ گیر نده
من تو زندگیم مشکلاتی داشتم که کلا منو غرق کرده بودن و مدام با خودم میگفتم با این شرایط من هیچی نمیشم. یه جمله ی دوستم منو برای همیشه به خودم اورد:
اگه ما نمیتونیم شرایط سخت زندگیمونو عوض کنیم باید تلاش کنیم خودمون رو قویتر کنیم
بیا برامون از برنامه ریزیت برای کنکور بگو. رشته ات چیه و دوست داری چی بخوونی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)